Днес в 18:00 часа ЦСКА-София приема Лудогорец в голямото дерби

...
Днес в 18:00 часа ЦСКА-София приема Лудогорец в голямото дерби
Коментари Харесай

ЦСКА-София се кани да спре устрема на Лудогорец

Днес в 18:00 часа ЦСКА-София приема Лудогорец в огромното дерби на 18-ия кръг в efbet Лига. Срещата още веднъж наподобява извънредно значима и за двата отбора и изключително за домакините на “Българска войска. “Червените” потеглиха във възходяща линия под управлението на Милош Крушчич и записаха четири следващи победи в последните си четири мача. Днес обаче те се изправят против извънредно тежък противник.

Лудогорец в това време се е запътил към следващата си купа на България. “Орлите” опустошават всичко по пътя си и към момента нямат загуба от началото на сезона. Те са в страхотна серия от 10 следващи победи. Ако завоюват днешната среща, разградчани ще се откъснат още по-сериозно на върха на класирането. В момента те водят с 6 точки пред втория Левски, само че тази разлика може да стане 9 точки.

Макар към момента да няма победа над Лудогорец на “Българска армия”, ЦСКА-София се трансформира в много неуместен противник за “зелените” в последно време. Всъщност разградчани не съумяха да отбележат гол във вратата на “Армейците” в последните 4 мача сред двата отбора във всички шампионати през календарната 2019 година - 0:1 в четвъртфинала за Купата на България и 3 нулеви ремита в шампионата.

Не е за подценяване и фактът, че ЦСКА-София имаше цяла седмица да се готви за този мач, до момента в който “Орлите” имаха тежко посещение на ЦСКА (Москва) в Лига Европа в четвъртък. Факторът отмалялост сигурно ще тежи на разградчани. От друга страна обаче те ще са въодушевени от положителното си преставяне на европейската сцена, където са единствено на точка от класиране на 1/16-финал.

В състава на “червените” само Рафаел Енрике остава в лазарета. Милош Крушчич ще може да употребява най-хубавото, с което разполага. Очаква се той да заложи на Бусато на вратата и пред него Гълъбов, Албентоса, Занев и Мазику в отбрана. Антов и Пинто ще са двамата опорни халфове, а Тиаго ще работи като плеймейкър. Евандро и Отабор ще оперират по крилата, а в офанзива ще бъде Соу.

В Лудогорец двамата отсъстващи за този дуел ще са контузените Горалски и Жоржиньо. Станислав Генчев се чака да изведе на терена Илиев под рамката и Сисиньо, Терзиев, Григоре и Недялков в защита. Анисе и Баджи ще са двойката в средата на терена, а Лукоки и Вандерсон ще бъдат сложени на двете крила. Кешерю ще води офанзивата, а зад тила му още веднъж ще е Марселиньо.

efbet Лига, 18 кръг:

ЦСКА-СОФИЯ - ЛУДОГОРЕЦ

Вероятни сформира:

ЦСКА: Бусато, Гълъбов, Албентоса, Занев, Мазику, Антов, Пинто, Евандро, Тиаго, Отабор, Соу

ЛУДОГОРЕЦ: Илиев, Сисиньо, Терзиев, Григоре, Недялков, Анисе, Баджи, Лукоки, Марселиньо, Вандерсон, Кешерю

Стадион: “Българска армия”, София
Съдия: Николай Йорданов
Начало: 18:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
efbet Лига 18 кръг, неделя 1 декември  ЦСКА-София 18:00предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР