Днес в 17 часа Окръжен съд ще гледа мярката за

...
Днес в 17 часа Окръжен съд ще гледа мярката за
Коментари Харесай

След 5 часа разпити водят Бизюрев в съда окован

Днес в 17 часа Окръжен съд ще гледа мярката за неотклонение на Рангел Бизюрев. Преди минути Окръжна прокуратура-Пловдив внесе искане в Окръжен съд-Пловдив за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения за убийството на Димитър Малинов. Бизюрев е притеглен като обвинен за това, че на 20.07.2023 година в село Цалапица съзнателно е умъртвил 24-годишният Малинов, като като убийството е осъществено с особена свирепост – закононарушение по член 116 алинея 1, т. 6 прочие 3 вр. член 115 от Наказателния кодекс.
Прочетете още
Бизюрев беше разгласен за търсене през юли 2023 година с Европейска заповед за арест, издадена от Окръжна прокуратура-Пловдив. На 29 ноември 2023 година той беше открит и арестуван в град в Кралство Дания. На 20 март 2024 г.  беше предаден на правосъдните управляващи в България след решение на две правосъдни инстанции в Кралство Дания.

Днес, Бизюрев бе доведен в Пловдив под засилена полицейска защита и му бяха повдигнати обвинявания. Разпитите в Криминална полиция не престават повече от 5 часа, предава наш кореспондент от мястото на събитието.  На място бе и наблюдаващият прокурор по случая Бойка Лулчева, само че на този стадий тя не разяснява дали обвиненият е дал показания. 



Очаквайте детайлности!

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР