Днес в 17:30 часа се подновяват мачовете в Първа професионална

...
Днес в 17:30 часа се подновяват мачовете в Първа професионална
Коментари Харесай

Божинов ще вдига Ботев на крака

Днес в 17:30 часа се възобновяват мачовете в Първа професионална лига с дуела сред Витоша (Бистрица) и Ботев (Враца). Двата отбора са в долната половина на таблицата и се чака да бъдат измежду евентуалните претенденти за изпадане от елита. Точно поради това успеха през днешния ден против директен съперник може да бъде от огромно значение.

Интересното е, че двата отбора не са се срещали до момента и това ще бъде първият им конфликт на най-високо равнище в родния футбол.

Врачани направиха неочакван трансфер през паузата в шампионата. Те се укрепиха с Валери Божинов. Нападателят се завръща в българския футбол след четири години пауза. В Ботев се надяват той да помогне на тима в борбата за оцеляване, като няма да е изненада, в случай че Божи стартира титуляр още през днешния ден.

Домакините пък са измъчвани от проблеми. Цели четирима играчи няма да бъдат разполагаем на треньора Росен Кирилов. Става въпрос за Купенов, Рения, Христов и Мутафчийски. Очаква се на вратата да бъде Василев, а пред него в отбрана да работят Цанков, Тодоров, Бонев и Гочев. Котев и Лазаров ще са опорните халфове, Климентов ще работи в по-предни позиции. Вълчански и Милчев ще стартират на крилата, а офанзивата ще води Милев.

Ботев пък евентуално ще заложи на Костов на вратата. Защитният вал ще е формиран от Васев, Керчев, Иванов и Фиданин. Апостолов и Михайлов ще са двойката отбранителни полузащитници, а Атанасов и Ненов ще оперират по крилата. Атаката ще води Довочвийски, който ще бъде подпомаган от по-задни позиции от Божинов.

Първа професионална лига, 8 кръг:

ВИТОША (БИСТРИЦА) - БОТЕВ (ВРАЦА)

Вероятни сформира:

ВИТОША: Василев, Цанков, Тодоров, Бонев, Гочев, Лазаров, Котев, Милчев, Климентов, Вълчанов, Милев

БОТЕВ: Костов, Васев, Керчев, Иванов, Фиданин, Михайлов, Апостолов, Ненов, Атанасов, Божинов, Домовчийски

Стадион: " Витоша ", Бистрица
Съдия: Станислав Ставров
Начало : 17:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Първа лига 8 кръг, петък 14 септември  Витоша (Бистрица) 17:30предстои  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР