Днес в 17:30 часа се подновяват битките в efbet Лига

...
Днес в 17:30 часа се подновяват битките в efbet Лига
Коментари Харесай

Арда и Витоша подновяват битките в efbet Лига


Днес в 17:30 часа се възобновяват борбите в efbet Лига с мача сред Арда (Кърджали) и Витоша (Бистрица). Това е първият дуел от 17-ия кръг. Срещата е на стадион “Локомотив” в Пловдив и всеки от двата отбора се надява да вземе своето.

Символичните домакини от Арда на хартия са любимец преди мача. Кърджалии са един от качествните тимове в елита и изключително при започване на сезона бяха приятната изненада с положителните си игри. След това имаше и лек спад в представянето им, само че в този момент отборът има късмет да запише втора поредна победа и още веднъж да се изкачи в топ 6.

В същото време Витоша продължава да се мъчи в дъното на класирането. В досегашните изиграни 16 срещи “Тигрите” могат да се похвалят с 1 победа, 1 тъждество и 14 загуби. Изглежда, че и тази година съставът от Бистрица ще се бори със зъби и нокти да оцелее по втория метод през плейофите за оцеляване, както се случи в последните сезони. За това приказва и фактът, че Витоша е тимът с най-слабото нахлуване и най-слабата отбрана.

Двата отбора към този момент се срещнаха един път през първия дял на шампионата. Тогава Арда си потегли с безапелационна победа и заслужени три точки от Бистрица след 3:1 в своя изгода.

И през днешния ден треньорът на Арда Стамен Белчев не може да употребява Спас Делев. Иначе той няма други проблеми и се чака да заложи на Караджов на вратата, Кръстев, Крумов, Хасани и Леони в отбрана. Сидоел, Коконов и Мартинов ще са триото в средата на терена, а в офанзива ще стартират Георгиев, Василев и Лозев.

Във Витоша има повече проблеми с контузени. Аут за днешната среща са Гьонов, Узунов и Димитров. Енгибар Енгибаров най-вероятно ще изведе на терена Василев под рамката и Иванов, Купенов, Зюмбулев и Гочев в защита. Котев и Кочилов ще са дуото опорни халфове, а Амзин ще бъде в ролята на плеймейкър. Станкев и Садула ще оперират по крилата, а Гъргоров ще води офанзивата.

efbet Лига, 17 кръг:

АРДА (КЪРДЖАЛИ) - ВИТОША (БИСТРИЦА)

Вероятни сформира:

АРДА: Караджов, Кръстев, Крумов, Хасани, Леони, Сидоел, Коконов, Мартинов, Лозев, Василев, Георгиев

ВИТОША: Василев, Иванов, Купенов, Зюмбулев, Гочев, Кочилов, Котев, Амзин, Садула, Станкев, Гъргоров

Стадион: “Локомотив”, Пловдив

Съдия: Николай Йорданов

Начало: 17:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
efbet Лига 17 кръг, петък 22 ноември  Арда (Кърджали) 17:30предстои  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР