Днес в 17:15 часа отборът на Етър приема Берое в

...
Днес в 17:15 часа отборът на Етър приема Берое в
Коментари Харесай

Етър иска да продължи добрата си серия

Днес в 17:15 часа тимът на Етър приема Берое в първия мач от 9-ия кръг на Първа професионална лига. Домакините на стадион “Ивайло” желаят да продължат положителната си серия, в която са в последно време. “Болярите” нямат загуба към този момент 5 следващи мача и се надяват и през днешния ден да не бъдат надиграни, а за какво не и да запишат третия си триумф от началото на сезона.

Берое обаче също стартира да демонстрира съществено усъвършенстване в изявите си. Старозагорци записаха 3 победи, тъждество и загуба в последните си 5 мача и се изкачиха до 5-то място във краткотрайното класиране. Така че те няма да се дадат елементарно в този мач и сигурно ще желаят да си тръгнат с нещо от гостуването си във Велико Търново.

Статистиката не е в интерес на Етър. Последната победа на “болярите” над Берое датира от далечната 1994 година. В последните два мача старозагорци и двата пъти победиха великотърновци и то без да получат гол във вратата си. Също по този начин “зелено-белите” записаха две победи в последните си две гостувания, тъй че сигурно не се тормозят да играят надалеч от вкъщи.

Домакините в този мач ще бъдат без контузения Венцислав Василев. Иначи треньорът Станислав Генчев няма други проблеми и ще заложи на Иванов на вратата, Скерлев, Пехливанов, Минев и Александров в отбрана. Апостолов и Руменов ще са двойката отбранителни халфове, а пред тях в ролята на плеймейкър ще бъде Вълчанов. Aтанасов и Стоянов ще са двете крила, а Бадара ще бъде на върха на офанзивата.

Берое пък идва с всичко най-хубаво в Търново. Александър Томаш се чака да пусне в игра перниш на вратата и Желев, Виданов, Динков и Леони в отбрана. Райнов и Като ще работят в средата на терена, а Фрицулеску и Еуженио ще оперират по двете крила. На върха на офанзивата голове ще се чакат от Камбуров, а зад тила поддръжка ще му оказва Охене.

Първа професионална лига, 9 кръг:

ЕТЪР - БЕРОЕ

Вероятни сформира:

ЕТЪР: Иванов, Скерлев, Пехливанов, Минев, александров, Апостолов, Руменов, Вълчанов, Атанасов, Стоянов, Бадара

БЕРОЕ: Перниш, Желев, Виданов, Динков, Леони, Райнов, Като, Охене, Фрицулеску, Еуженио, Камбуров

Стадион: “Ивайло”, Велико Търново
Съдия: Ангел Баялцалиев
Начало: 17:15 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!
Първа лига 9 кръг, петък 15 септември  Етър 17:00  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР