Днес в 17:00 часа Царско село приема Етър в първия

...
Днес в 17:00 часа Царско село приема Етър в първия
Коментари Харесай

Царско село и Етър в сблъсък с двойна цена

Днес в 17:00 часа Царско село приема Етър в първия мач от 19-ия кръг на efbet Лига. Един против различен застават два от тимовете в долната половина на таблицата, които са директни съперници в борбата за оцеляване. Именно заради тази причина успеха през днешния ден е с двойна стойност.

Царско село е в серия от три следващи загуби. Домакините се надяват, че в този момент е пристигнал моментът да спрат пропадането. Те ще са пределно окуражени да вземат трите точки и по този метод да изпреварят днешния си противник в таблицата. Собственикът Стойне Манолов обаче направи чистка в последните дни, като изгони някои основни играчи като Веселин и Йордан Миневи, Божидар Кацаров, Георги Хашев и Емануил Манев.

В същото време Етър стартира сезона много обещаващо, само че от положителните игри на отбора в последно време не остана и помен. Великотърновци вървят стремително надолу в класирането и това докара и до разтърсвания в клуба. Наставникът Росен Кирилов подаде оставка, а съставът остана и без звездата си Даниел Младенов.

Така Етър идва много разтърсен в София и сигурно от Цалско село ще се надяват да се възползват от обстановката и да измъкнат успеха. През първия полусезон мачът във Велико Търново приключи при резултат 1:1, което е още едно доказателство, че " Царете " са неуместен противник за " Болярите ".

Домакините нямат кадрови проблеми и се чака да излязат в състав Пласид на вратата и пред него в защита Марков, Кавдански, Карбониери и Даскалов. Юсеин и Ната ще работят в средата на терена, а Антуи и Карачанаков ще вършеят по крилата. В офанзива ще бъде Христов, а зад тила му ще го поддържа Бахамбула.

За Етър отсъстващите ще са контузения Иван Петков и санкции Красимир Станоев. Временният ментор Калоян Чакъров евентуално ще пусне в игра Христо Иванов на вратата и Илиев, Дюлгеров, Иван Иванов и Крум Стоянов в отбрана. Колев и Руменов ще са опорните халфове,а Боджадж ще работи пред тях в ролята на плеймейкър. Иван Стоянов и Ковачев ще са на двете крила, а в офанзива ще се разчита на Ангелов.

efbet Лига, 19 кръг:

ЦАРСКО СЕЛО - ЕТЪР

Вероятни сформира:

Ц. СЕЛО: Пласид, Марков, Кавдански, Карбониери, Даскалов, Юсеин, Ната, Бахамбула, Антуи, Карачанаков, Христов

ЕТЪР: Х. Иванов, Илиев, И. Ивенов, Дюлгеров, К. Стоянов, Колев, Руменов, Боджадж, И. Стоянов, Ковачев, Ангелов

Стадион: " Царско село ", София
Съдия: Валентин Железов
Начало: 17:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
efbet Лига 19 кръг, петък 6 декември  Царско село 17:00предстои  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР