Днес в 16:45 часа е срещата между и от 15-ия

...
Днес в 16:45 часа е срещата между и от 15-ия
Коментари Харесай

Лудогорец не смята да намалява скоростта

Днес в 16:45 часа е срещата сред и от 15-ия кръг на efbet Лига. Разградчани идват в София с мисълта да запишат пета поредна победа на сметката си и да прибавят нови скъпи точки в борбата за купата. " Белите " обаче ще създадат всичко допустимо, с цел да объркат сметките им.

" Орлите " обаче играят мъчно в " Овча купел " в последно време. Те нямат триумф над Славия като посетител към този момент 1183 дни. За последно те се постановиха над " белите " в София на 9 септември 2017 година с 4:0.

През този сезон обаче Славия се показва много разочароващо. " Белите " имат единствено 2 победи на сметката си и се намират на последното място в класирането. Отборът е в неприятна серия от 4 мача без триумф и в този момент ще имат сложната задача да я пресечен против лидера в таблицата.

Добрата вест за новия треньор на домакините е, че той няма никакви кадрови проблеми преди мача. Очаква се съветският експерт да заложи на Вуцов под рамката и в отбрана Антовски, Христов, Терзиев и Патев. Карабельов и Гамаков ще са двойката опорни халфове, а Кирилов и Кабов ще работят по крилата. ще води офанзивата, а зад тила му ще го поддържа.

Лудогорец пък се чака да стартира мача с на вратата и, Са, Моци и Недялков в защита. Анисе и Сантана ще работят като отбранителни халфове, а Десподов и Чибота ще оперират по крилата. ще извършва ролята на плеймейкър, а в офанзива ще стартира Кешерю.

efbet Лига, 15 кръг:

СЛАВИЯ - ЛУДОГОРЕЦ

Вероятни сформира:

СЛАВИЯ: Вуцов, Антовски, Христов, Терзиев, Патев, Карабельов, Гамаков, Ф. Кръстев, Кирилов, Кабов, К. Кръстев

ЛУДОГОРЕЦ: Ренан, Сисиньо, Са, Моци, Недялков, Сантана, Анисе, Каули, Десподов, Чибота, Кешерю

Стадион: " Славия ", София
Съдия: Драгомир Драганов
Начало: 16:45 часа

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР