Днес в 15:00 часа Лудоогрец приема Славия в среща от

...
Днес в 15:00 часа Лудоогрец приема Славия в среща от
Коментари Харесай

Лудогорец ще се съвзема след разочарованието в Европа

Днес в 15:00 часа Лудоогрец приема Славия в среща от 21-ия кръг на Първа професионална лига. Домакините ще опитат да се отърсят от разочарованието, което претърпяха през седмицата в Лига Европа. “Орлите” позволиха проваляне с 0:3 от Милан в Разград и на процедура изгубиха шансове за продължение напред в шампионата. Сега е време “зелените” да извърнат повече внимание на шампионата и да опитат да завоюват следващата си купа.

На пътя на Лудогорец обаче застава надъханият тим на Славия. “Белите” вършат сезон на приливи и отливи. Те могат да объркат сметките на всеки от любимците, само че също по този начин и могат да изгубят привидно лесни мачове. Така че не е ясно тъкмо какво може да чакаме от възпитаниците на Златомир Загорчич в днешния мач, само че сигурно те не трябва да бъдат подценявани.

Отборът от “Овча купел” не се показва изключително сполучливо против Лудогорец в досегашните 15 мача сред двата отбора в елита. “Белите” имат една единствена победа, като в това време са позволили цели 11 загуби. 3 мача пък са приключили наедно. Още по-лоша е статистиката при гостуванията на Славия в Разград. На “Лудогорец Арена” столичани към момента нямат триумф, като могат да се похвалят само с 2 равенства и 5 провали.

Към това би трябвало да прибавим и обстоятелството, че Славия е в серия от 6 следващи гостувания без победа в шампионата. Лудогорец пък вкарва приблизително по 2 гола в срещите си на собствен терен. Така че “белите” са сериозен новобранец най-малко на хартия.

Разградчани нямат право на неточност и от позиция на това, че главният им съперник за купата ЦСКА-София към този момент изигра своя мач от кръга и завоюва повече от безапелационно с 5:0 над Верея (Стара Загора). Така “червените” превзеха върха и сложиха напрегнат “Орлите” преди днешния дуел.

Очаква се треньорът Димитър Димитров да да направи някои промени в състава си и да излезе в този мач с Броун на вратата и Сисиньо, Пластун, Форстър и Саша в отбрана. Дяков и Анисе ще бъдат двойката опорни халфове, а Мисиджан и Лукоки ще оперират по крилата. Ататака този път ще води Кешерю, а зад тила му ще започва Вандерсон.

Славия пък се чака да опълчи Стерякис под рамката и Александров, Христов, Велков и Абуд пред него. Велев и Мартинов ще са двамата отбранителни полузащитници, а Шоколаров ще бъде пред тях в ролята на плеймейкър. Узунов и Димитров ще играят на крилата, а на върха на офанзивата ще започва Ангелов.

Първа професионална лига, 21 кръг:

ЛУДОГОРЕЦ - СЛАВИЯ

Вероятни сформира:

ЛУДОГОРЕЦ: Броун, Сисиньо, Пластун, Форстър, Саша, Дяков, Анисе, Вандерсон, Лукоки, Мисиджан, Кешерю

СЛАВИЯ: Стерякис, Александров, Велков, Христов, Абуд, Мартинов, Велев, Шоколаров, Узунов, Димитров, Ангелов

Стадион: “Лудогорец Арена”, Разград
Съдия: Никола Попов
Начало: 15:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Първа лига 21 кръг, неделя 18 февруари  Лудогорец 15:00предстои  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР