Днес в 15:00 часа Бразилия и Коста Рика се изправят

...
Днес в 15:00 часа Бразилия и Коста Рика се изправят
Коментари Харесай

Бразилия трябва да натисне газта срещу Коста Рика

Днес в 15:00 часа Бразилия и Коста Рика се изправят един против различен във втория си дуел от група " Е " на международното състезание. И двата отбора не започнаха шампионата по най-хубавия метод и дрес ще имат късмет за изправителен. " Кариоките ", които са определяни като един от огромните любимци, запихаса единствено реми 1:1 с Швейцария. Костариканците пък изгубиха с 0:1 от Сърбия. Именно заради тази причина днешната среща ще бъде толкоз значима.

Бразилия несъмнено ще би трябвало да натисне газта, в случай че желае да оправдае огромните упования, които има към отбора. Неймар и компания надалеч не впечатлиха с представянето си в първия мач. Днес обаче се чака отборът да наподобява друго, тъй като не може да си разреши ново падение, в случай че не желае да сложи на карта продължаването си напред в шампионата.

Коста Рика няма чак такива огромни упоритости, само че това не значи, че няма да даде всичко от себе си, с цел да обърка сметките на своя противник. Възпитаниците на Оскар Рамирес демонстрираха порядъчен футбол в първия си мач и ще се надяват през днешния ден резултатът да е по-благоприятен, защото нова загуба значително ще значи завършек на упоритостите за излизане от групата.

В състава на южноамериканците още веднъж има терзания към положението на огромната звезда Неймар, който напусна накуцвайки тренировката във вторник поради болки в глезена. Все отново той възобнови занимания в сряда, само че остава подозрението дали се намира в оптимално положение.

В Коста Рика нямат контузени играчи, само че пък се появиха спекулации за напрежение в тима. Тимът анулира срещата с публицисти в сряда, като се твърди, че повода е скандал сред вратаря Кейлор Навас и няколко други от по-опитните футболисти.

Това ще е 11-ата против сред тези два отбора в историята. Досега преимуществото е мощно на страната на Бразилия, като " Кариоките " са с 9 победи и единствено 1 загуба през далечната 1960 година.

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

Световно състезание, група " Е ", 2 кръг:

БРАЗИЛИЯ - КОСТА РИКА

Вероятни сформира:

БРАЗИЛИЯ: Алисон, Данило, Силва, Миранда, Марсело, Феррандиньо, Каземиро, Коутиньо, Вилиан, Неймар, Фирмино

КОСТА РИКА: Навас, Гамбоа, Гонзалес, Акоста, Дуарте, Калво, Кембъл, Гузман, Борхес, Руис, Урена

Стадион: " Санкт Петербург "
Съдия: Бьорн Кайперс
Начало: 15:00 часа
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Мондиал 2018 2 кръг, петък 22 юни  Бразилия 15:00предстои  Коста Рика
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР