Днес в 14:00 часа приема в среща от 1/8-финалите за

...
Днес в 14:00 часа приема в среща от 1/8-финалите за
Коментари Харесай

Ботев не може да си позволи нов провал

Днес в 14:00 часа приема в среща от 1/8-финалите за Купата на България. Това е един от най-непредвидимите конфликти от тази фаза на шампионата. На пръв взор домакините би трябвало да са огромен любимец, само че ситуацията във Враца не е най-розовото и това дава огромни шансове на гостите да си тръгнат с триумф от стадион " Христо Ботев ".

Ботев няма съществени упоритости в шампионата, само че отборът обезверено се нуждае от победа през днешния ден. Врачани са в ужасяваща серия от 8 следващи загуби и имат потребност от някакъв лъч светлина, който да им върне самочувствието преди дербито с в идващия кръг. Столът на треньора съществено се клати, тъй че и за него успеха през днешния ден е безусловно наложителна. В противоположен случай той съвсем несъмнено ще бъде уволнен.

От другата страна е отборът на Черноморец (Балчик). Съставът от Трета лига също не гони някакви огромни цели в шампионата, само че пък това не му пречи да опита да се качи още едно ходило напред. Съставът от морския град в никакъв случай до момента не прескачал етапа на 1/8-финалите, тъй че в този момент има късмет да запише историческо достижение, в случай че успее да преодолее врачани.

Ботев ще бъде в този мач без контузения том и санкции. Очаква се единайсеторката да е формирана от Костов на вратата и пред него Генчев, Ничев и Керчев. Ненов и Николо ще бъдат на двете крила, Лагоа и Ивайлов ще работят в средата на терена. Генов и Атанасов ще са двамата атакуващи полузащитници, а в офанзива ще работи Домовчийски.

В същото време гостите идват без контузените Веселинов, Минчев, Маринчев и Пешков. Треньорът Бойко Каменов Се чака да изведе на терена Евтимов на вратата и Иванов, Калудов, и Начев в отбрана. Кристиан Георгиев и Балев ще са опорните халфове, а Русев и Николов ще стартират на крилата. Татаров ще води офанзивата, а Димов ще работи зад тила му.

Купа на България, 1/8-финал:

БОТЕВ (ВРАЦА) - ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК)

Вероятни сформира:

БОТЕВ: Костов, Генчев, Ничев, Керчев, Ненов, Лагоа, Ивайлов, Николов, Генов, Атанасов, Домовчийски

ЧЕРНОМОРЕЦ: Евтимов, Иванов, Калудов, Д. Георгиев, Начев, Балев, К. Георгиев, Русев, Димов, Николов, Татаров

Стадион: " Христо Ботев ", Враца
Съдия: Благой Манов
Начало: 14:00 часа

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР