Днес в 13 часа е погребението на 13-годишния Явор, който

...
Днес в 13 часа е погребението на 13-годишния Явор, който
Коментари Харесай

Камено поле плаче! Днес погребват прегазения от брат си Явор

Днес в 13 часа е погребението на 13-годишния Явор, който бе прегазен от брат си с трактор в нощта против понеделник в романското село Камено поле, научи организация BulNews.

Министерство на вътрешните работи удостовери новината на BulNews за прегазеното от брат си дете във Врачанско

В момента тече подготовка за изпращането на детето в последния му земен път, като пред дома на почерненото семейство са се събрали десетки хора. Близките чакат тялото на Явор всеки миг да бъде докарано в селото.
Припомняме, че 13-годишното дете бе прегазено с трактор от 38-годишния си брат Мирослав в парк накрай селото. След случая той бе арестуван в районното ръководство в Роман, само че към този момент е на независимост. По случая тече следствие.
Именно най-големият брат отгледал Явор от бебе. Бащата на 5-те деца се споминал преди 12 години, когато Явор бил още кърмаче. След случая Мирослав не бил на себе си и непрекъснато повтарял, че е отговорен за гибелта на брат си и от тъга ще постави завършек на живота си.
„ Незнам какво стана в тъмницата. Не можах да го предпазя. Аз пребих брат си “, повтарял Мирослав.
Според хората в селото фамилията е грамотно, само че тъне в мизерия. Децата са работливи и оказват помощ на възрастните хора за някой лев за фамилния бюджет, тъй като постоянно оставали без електричество и вода. Явор пък бил любим на всички от Камено поле. Момчето учило и предписание всичко допустимо да оказва помощ на фамилията си. Всички го дефинират като дребен ангел, който е отишъл в парадайса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР