Днес в 13:00 часа националният отбор на Франция излиза в

...
Днес в 13:00 часа националният отбор на Франция излиза в
Коментари Харесай

Австралия ще опита да обърка френските сметки на старта

Днес в 13:00 часа националният тим на Франция излиза в първия си мач на международното състезание в Русия. На пътя на “Петлите” застава екзотичният отбор на Австралия. Възпитаниците на Дидие Дешан не крият огромните си упоритости в шампионата, по тази причина е доста значимо да тръгнат с победа в първия си мач в група “С”. “Кенгурата” пък са считани за един от новобранците в конкуренцията, само че това може да изиграе неприятна смешка на всеки, който реши да ги подцени.

Не инцидентно Франция разполага с най-скъпия състав на Мондиала. Сред избранициет а Дешан има международни звезди от ранга на Антоан Гризман, Килиан Мбапе, Пол Погба, Усман Дембеле, Рафаел Варан, Юго Лорис и други Особено впечатляваща е офанзивната мощност на тима, като можем да чакаме много голове от “Петлите” по време на шампионата.

В същото време Австралия продължава да разчита на неостаряващия Тим Кейхил да поведе тима. 38-годишният атакуващ халф ще запише 4-ото международно състезание в кариерата си. За разлика от други години обаче, този път към него няма други огромни имена, добре познати на международната сцена. Така че той ще има много сложна задача самичък да бъде моторът на тима.

Франция обаче обичайно се показва неубедително в групите на международни шампионати. Отборът има едвам 3 победи в последните си 12 мача на такава фаза (5 равенства и 4 загуби). Добрата вест за “Петлите” е, че те записаха разгромна победа с 6:0 в последната си среща с Австралия в другарска среща в Париж.

В същото време “Кенгурата” не могат да се похвалят с кой знае какви триумфи на Мондиали. Тимът има едвам 2 победи в 13 изиграни мача на международни финали, като единствено един път е успявал да опази мрежата си суха (при равенството 0:0 с Чили през 1974 година). Все отново австралийците могат да се похвалят с едно присъединяване на 1/8-финал през 2006 година, когато губят на тази фаза от бъдещия първенец Италия.

Световно състезание, група “С”:

ФРАНЦИЯ - АВСТРАЛИЯ

Вероятни сформира:

ФРАНЦИЯ: Лорис, Менди, Юмтити, Варан, Сидибе, Матюиди, Канте, Погба, Гризман, Мбапе, Жиру

АВСТРАЛИЯ: Райън, Бехич, Сейнсбъри, Милиган, Рисдън, Мууй, Йединак, Луонго, Крузе, Кейхил, Лекие

Стадион: “Казан Арена”, Казан
Съдия: Андрес Куня (Уругвай)
Начало: 13:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР