Днес в 12:45 часа започва срещата между Берое и Арда

...
Днес в 12:45 часа започва срещата между Берое и Арда
Коментари Харесай

11-те на Берое и Арда


Днес в 12:45 часа стартира срещата сред Берое и Арда от 16-ия кръг на efbet Лига. Един против различен застават два от кандидатите за място в топ 6. Един от двата отбора има късмет още през днешния ден да се намести там, в случай че изкове победа. Старозагорци и кърджалии са компактно един зад различен във краткотрайното класиране на 7-ата и 8-ата позиция, надлежно с 21 и 19 точки в актива си.

И двата отбора обаче не се намират в най-хубавия интервал от сезона. Берое записа 1 победа и 3 загуби в последните си 4 мача в шампионата. В Арда положенито е още по-лошо, като тимът има тъждество и 3 провали на сметката си. Сега противниците имат късмет да си стъпят на краката, само че за задачата ще би трябвало да намерят метод да стигнат до триумфа.

През първия полусезон Арда се разправи с Берое на стадион “Локомотив” в Пловдив с безапелационното 3:1. Това е и единствената среща сред двата отбора в елита досега.

еfbet Лига, 16 кръг:

БЕРОЕ - АРДА 0:0


Стартови сформира:
БЕРОЕ: Душан Перниш, Милен Желев, Ерол Алкан, Александър Цветков, Мартин Камбуров, Ибрахима Конте, Александър Василев, Рубен Бригидо, Ахмед Тоуба, Иван Минчев, Педро Еуженио

АРДА: Иван Караджов, Атанас Кръстев, Матеус Леони, Пламен Крумов, Илиас Хасани, Александър Георгиев, Деян Лозев, Емил Мартинов, Иван Коконов, Дарен Сидоел, Радослав Василев

Стадион: “Берое”, Стара Загора

Съдия: Владимир Вълков

Начало: 12:45 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
efbet Лига 16 кръг, неделя 10 ноември  Берое 12:45предстои  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР