Днес в 07:24ч в деня на лятното слънцестоене Слънцето се

...
Днес в 07:24ч в деня на лятното слънцестоене Слънцето се
Коментари Харесай

Зодия Рак по декади

Днес в 07:24ч в деня на лятното слънцестоене Слънцето се реалокира в символ Рак. Заедно с лятото, стартира и тяхното време.

Раците родени през първа декада (22.06-01.07.) са положителни, буйни, чувствителни, развиват креативен качества. Те са обаятелни и нищо не им коства да завоюват сърцата на хората. Те са любящи, нежни, вятърничави, пасивни и безгрижни. Подходящи за уредници. В обособени обстановки демонстрират престиж и резистентност. Имат качества да рисуват, да шият и да се занимават с украса и дизайн. Изисква се повече време, с цел да схванеш какво съставляват Раците от първа декада. Те са леко раними, елементарно се впечатляват, придържат се към публичното мнение. Симпатични и положителни. Нуждаят се от хора, които да ги схващат. Отличен кулинарен подарък. Подходящи камъни са лунен камък и малахит. Намират се под въздействие на Луната. Важни години: 25, 50, 75.

Раците родени през втората декада (02-11.07.) са със комплициран темперамент и цялостен с несъгласия. Притежават блестящо изразено нагледно мислене, а ранното им умствено развиване изисква безусловно креативен занимания. Това е най- положителният прийом за снемане на нервното им напрежение. Трябва да се борят с пристъпите си на ленивост. Като цяло те са великодушни, великодушни хора, които не си пасуват пред компликациите, а постоянно са подготвени да оказват помощ на ближните си. Парите за тях не са цел, а средство. Тегли ги към основаване на огромно семейство. Най-неблагоприятният интервал за тях е началото на март. За родените в този интервал се предлага камъкът на хармонията аметист. Той носи благополучие на безкористни и самоотвержени хора като тях. Тези, които се стремят към високи цели, да се снабдят с опал, който ще подхранва гениите на своя собственик, посредством галактическите трептения. Добър е също и изумрудът, само че в сребърен обков. Намират се под въздействие на Меркурий. Важни години:15, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 75.

Раците родени през 3-та декада (12-22.07.) са упорити, мъжествени и горди хора. Тяхната мекост в характера е лъжлива. Могат да посрещнат всевъзможни неволи без да се жалват и без да търсят непозната помощ. С лекост заработват парите си и също по този начин елементарно се разпореждат с тях. Хората от този вид са мечтателни и спокойни натури. Те са надарени с хипнотично обаяние и са изключително привлекателни персони още от пръв взор. Те превземат дотолкоз хората, че на някои им е мъчно да запазят своята характерност. Твърде взискателни са в общуването си. Придават огромно значение на външния си тип. Жените нормално са щастливи в брака си, буйни и малко раздразнителни. За Раците от трета декада е мелодичен с тях лунният камък, който усилва интуицията им, придава здравомислие и успокоява нервите. Периодът от 20 до 30 юли е най-неблагоприятен за тях. Намират се под въздействие на Луната.

Важни години: 16, 26, 36, 48, 50, 60, 72.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР