Днес ултрамаратонецът Краси Георгиев и екипът на TELUS International Europe

...
Днес ултрамаратонецът Краси Георгиев и екипът на TELUS International Europe
Коментари Харесай

Първите 20 души вече бягаха в подкрепа на реновирането на спортните площадки в България

Днес ултрамаратонецът Краси Георгиев и екипът на TELUS International Europe сложиха началото на благотворително тичане, подкрепящо фондация „ Отвъд спорта “, която предизвиква здравословния метод на живот и спортуването навън.
В първия час в самодейността се включиха 20 души, които избягаха близо 60 километра.
„ Благодаря на TELUS International за поканата. Разбрах, че когато променяш живота на някой различен, без значение какъв брой е тежко едно предизвикателство, идеята, зад която заставаш, постоянно те въодушевява и зарежда с нови сили. “, показа ултрамаратонецът Краси Георгиев.
“Вратите на фитнеса за чиновници на TELUS International ще бъдат отворени през целия ден за външни гости. Призоваваме ви да се включите, тъй като за всеки избяган километър компанията ще подари 1 лев за реновиране на спортните площадки в България.”, допълниха Кристина Иванова, вицепрезидент „ Операции “ и Юлиян Милев, вицепрезидент „ Финанси “ и финансов шеф в TELUS International Europe.
Събраната сума ще бъде дарена на фондация „ Отвъд спорта “ за реновирането на стадиони за спортуване навън.
Всички искащи външни лица могат да се включат през днешния ден, като посетят до 19:00 ч. TELUS Tower на пл. Македония в столицата.
Служителите на компанията ще имат опция да бягат благотворително до края на седмицата.
Част от тях имат опцията да посетят разтривки на място в офиса от фондация „ Синергия “, която предизвиква заетостта на незрящи хора, развивайки общественото дружество Hi-Touch – предоставящо разтривки от незрящи хора.
За TELUS International Europe
TELUS International Europe е водещ снабдител на услуги в областта на BPO и ITO, който от 2004 година насам дава висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 5 500 чиновници на територията на 5 центъра в София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния). Компанията дава новаторско обслужване на клиенти по целия свят на повече от 35 езика.
За повече информация: https://www.telusinternational.com/
За фондация „ Отвъд спорта “
Чрез реновирането на обществени стадиони за спортуване навън, екипът на “Отвъд Спорта” желае да възроди полезности като придвижване, здравословен метод на живот, срещи с другари навън като антиподи на експанзията сред младежите и заседналия метод на живот, който е настоящ проблем даже и измежду тях. Организацията към този момент има положителен опит с възобновяването на игрище за баскетбол в гр. Перник, за чието осъществяване са употребявани напълно подръчни материали от другари, безплатна техника и непринудено дареното време на членовете на организацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР