Днес цената на биткойна в редица борси падна под психологическото

...
Днес цената на биткойна в редица борси падна под психологическото
Коментари Харесай

Цената на биткойна падна под $10 000

Днес цената на биткойна в редица тържища падна под психическото равнище от $10 000. А към сегашния миг курсът се издигна над това равнище и в този момент се търгува за към $10 300 – $10 500.
След пика от 17 декември предходната година, когато курсът доближи $19 891, цената на криптовалутата всеки ден непрестанно пада, което се следи и до през днешния ден. През последната седмица, най-популярната криптовалута поевтиня с съвсем 30%, а общата капитализация на валутния пазар спадна до $469 милиарда.



Някои консуматори от обществените мрежи не се отчайват и дават препоръки на биткойн вложителите да не униват и да не стоят със скръстени ръце.

Експертите смятат, че повода за този огромен спад е на първо място цялостната възбрана на потреблението на криптовалути в Китай. Докато по-рано в това отношение имаше малка врата и можеше да се правят P2P интервенции непосредствено сред продавача и купувача, то в този момент всички платформи и мобилни приложения са неразрешени и управляващите разкриват майнърите. Друга допустима причина за този резултат е разочарованието на дребните вложители, които чакат нови растежи в цената на биткойна. Хората, които купуваха биткойни през декември и началото на януари чакаха да завоюват, без да се досещат, че за постоянен растеж може да се приказва след половин или една година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР