Днес Царско село приема Берое от 18,00 часа на стадион

...
Днес Царско село приема Берое от 18,00 часа на стадион
Коментари Харесай

Царско село приема Берое в първия си елитен мач у дома

Днес Царско село приема Берое от 18,00 часа на стадион " Царско село ". Това е първата среща от елита, която ще бъде изиграна на терена в хотелския комплекс. До момента столичани домакинстваха на стадион " Славия " или на Националния стадион " Васил Левски ".

Берое се намира в серия от три следващи победи и при триумф през днешния ден ще е на върха на класирането най-малко до на следващия ден.

Преди историческото си домакинство Царско село се укрепи с юношата на Ботев (Пд) - Серкан Юсеин. За последно халфът носеше екипа на Лудогорец, само че не получаваше задоволително игрово време. В дуела против Берое Никола Спасов може да употребява като титуляр и другото ново попълнение - Антон Карачанаков.

Александър Томаш ще може да разчита на всичките си футболисти с изключение на Георги Ангелов, който се възвръща от тежка контузия. Треньорът на старозагорци надали ще направи промени по отношение на състава победил Ботев (Пд) в предходния кръг. Единствената рокада може да е в предни позиции, където Зоран Йосипович да излезе като титуляр вместо легендата Мартин Камбуров.

Заралии са четвърти във краткотрайното класиране с 12 точки, а Царско село се намира на 13 позиция с 5 пункта.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР