Днес църквата почита Св. Екатерина. Празнуват имен ден Екатерина, Катя,

...
Днес църквата почита Св. Екатерина. Празнуват имен ден Екатерина, Катя,
Коментари Харесай

Вижте какво означава името Екатерина

Днес църквата уважава Св. Екатерина. Празнуват имен ден Екатерина, Катя, Катерина, Катрин, Кати, Катка, Кети, Кина, Кинка, Тина, Тинка.

Екатерина е име от гр. генезис и значи чиста, непорочна, благопристойна. Името Екатерина дава отговор на знак Стрелец и планетата Юпитер. На името Екатерина принадлежи тайнственото цвете лотос. Като предписание задачите и мислите й са благородни. Много е горда, само че се старае да скрива това качество.

Тези дами са самолюбиви, амбициозни, общителни, волеви натури. Поставят отдалеченост сред себе си и другите, грижливи, само че не се отдават докарай в възприятията си. Дават задатък на противоположният пол, само че постоянно се отдръпват в нужният миг. На приливи и отливи е любовта им. В живота нормално имат шанса да се наредят добре. Властолюбиви персони, само че в някои моменти страдат от вътрешна колебливост. Нуждаят се от мъж, по-силен от тях, макар, че обичат да командват. Предпочитат да се занимават повече със себе си, в сравнение с да домакинстват.

Често Екатерините са всеобщи любимки. Имат доста поклонници. Обичат да си отпразнуват тържествено, с шумна музика и се усещат като кралици на бал. Ако са поканили посетители в дома си, ще ги изненадат с екзотични блюда. Екатерините обичат ярки дарове, красиво завършени. Ще се възхитят на скъпа козметика, такъми за вана, някои ще се зарадват и на хубава книга или картина, изящна ваза, изящен пуловер.

Щастлив ден – четвъртък, неподходящ ден - вторник. Удачно време на годината - есен. Талисман - скиптър, дърво - кедър. Препоръчва се да има връзка с мъже с имената Анатолий, Антон, Борис, Виталий, Григор, Димитър, Игор, Михаил, Петър, Симеон, Сергей, Ярослав.

В минал живот са били куртизанки, дворцови дами, само че много разкрепостени за времето си. Владеели са всички любовни трикове и изкуството на любовта, имали са цялостен надзор над страстите си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР