Днес трябва да обсъдим по какъв начин ДБС ще участват

...
Днес трябва да обсъдим по какъв начин ДБС ще участват
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Въпросът днес отново е или ние, или те

Днес би трябвало да обсъдим по какъв метод ДБС ще вземат участие в общото изпитание за взимане на властта в страната, дружно с нашите парнтьори от " Да, България " и Политическа партия, дружно с хората, които желаят радикална смяна, това съобщи ръководителят на ДСБ ген. Атанас Атанасов по време на националното заседание на партата, на което се чака партията да получи мандат за договаряния за общо яваване на изборите на 2 април с Политическа партия.

" Трябва да сме дружно, с цел да бъдем първа политическа мощ и да желаяме първия мандат за сформиране на държавно управление ", продължи Атанасов.

Въпросът през днешния ден още веднъж е или ние, или те. Ние сме реформаторските сили, които желаеме в България да има същинска пазарна стопанска система, която да не бъде задушавана от корупция, всички да сме равни пред закона. Сега върви една опорна точка, която би трябвало да размием. Казва, се, че изборите не са значими, тъй като ще има последващи. Не, те са значими, зщаото ще стане ясно кой ще ръководи преди локалните избори. Трябва да разбием феодалния модел на локалната власт, тъй като локалните феодали на ГЕРБ, които владеят над 80 общини. а те дегенерират властта, сподели още той.

Борисов и неговите другари желаят да се върнат във властта на бял кон. Те някак си са уверени, че хората са не запомнили за Мишо Бирата, " Двете каки ", " Барселонагейт ", кюлчета. Трябва да държим високо знамето за битка с корупцията, безапелационен беше ръководителят на ДСБ.

Трябва да работим за по-висока изборна интензивност, безапелационен беше Атанас Атанасов.

Трябва да съставим проевропейско. Трябва да прекъснем съветските канали у нас, акцентира той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР