Днес треньорът на набор 2004 от ДЮШ на Берое Радостин

...
Днес треньорът на набор 2004 от ДЮШ на Берое Радостин
Коментари Харесай

Треньор в Берое отива на специализация в грандовете на Висшата лига

Днес треньорът на набор 2004 от ДЮШ на Берое Радостин Александров отпътува на поредна специализация в Англия. След като през миналите месеци имаше престой в академиите на Манчестър Сити, Нотингам Форест и скорошния първенец на Висшата Лига – Лестър, в този момент младият експерт ще посети академиите на два от най-легендарните британски клуба.

На 16 януари Александров ще вземе присъединяване в семинар, който ще бъде воден от един от шефовете в академията на „ мърсисайдци “ – Ник Маршал. Освен това, наставникът на набор 2004 ще има опцията да взе участие на методическия общ брой и да се срещне с една от огромните митове на Ливърпул – Стивън Джерард, който е треньор на тима до 18 година в Академията.

На идващия ден Александров ще посети академията на Манчестър Юнайтед, като поканата идва от един от основните скаути в клуба, с който младият експерт се познава отдавна. Там той ще получи достъп до всеки ъгъл въз основата в Карингтън и ще може да почерпи хрумвания и опит от най-продуктивната академия в Англия, която е изкарала редица огромни имена за международния футбол. /sportal.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР