Днес Toyota разпространи официална информация, снимки и видео на първата по рода

...
Днес Toyota разпространи официална
информация, снимки и видео на първата по
рода
Коментари Харесай

Световна премиера за електрическата Toyota bZ4X

Днес Toyota популяризира официална информация, фотоси и видео на първата по рода си напълно електрическа кола bZ4X, която слага началото нацяло семейство нови пазарни оферти на марката, обединени в подмарката bZ (beyond Zero).

От Toyota дефинират bZ4X, който ще бъде представен за Европа на 2 декември, като комфортен, необятен и достоверен SUV, който ще бъде разполагаем също по този начин и със задвижване на четирите колела.

Електрическата задвижваща система на Toyota bZ4X дава обещание свободен пробег от над 450 километра, като фактор в това отношение ще бъде и слънчевата зарядна инсталация на тавана.



Електромоторът на Toyota bZ4X, който е с мощност от 204 конски сили и въртящ момент от 265 Нм, дава обещание възмогност за ускорение от 0 до 100 км/ч за 8.4 секунди и максимална скорост на придвижване от 160 км/ч. Версията на електрическия автомобил с четири задвижващи колела ще има 218 конски сили и 336 Нм, и ще може да се форсира от 0 до 100 км/ч за 7.7 секунди.

Батерийният модул на bZ4X е с потенциал от 71.4 kWh и разрешава бързо зареждане (150 kW), като в този случай 80% заряд може да бъде генериран за към 30 минути.

Според изчисленията на Toyota, интегрираният слънчев заряден панел е в състояние да способства с 1800 километра пробег на годишна база.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР