Днес той е един от най-известните и обичани комедийни актьори.

...
Днес той е един от най-известните и обичани комедийни актьори.
Коментари Харесай

Джим Кери и трудният път към успеха

Днес той е един от най-известните и обичани комедийни артисти. А и един от най-високоплатените. Но преди да стигне дотук, роденият в Канада Джим Кери, който през днешния ден навършва 65 години, е трябвало да мине през доста тествания и ограничения.

Още когато е бил на 12 години на Джим Кери му се постанова да познае сложните страни на живота, откакто татко му губи работата си като счетоводител и цялото семейство се реалокира да живее в каравана.

След като ситуацията не се оправя в продължение на няколко години, 16-годишният Джим Кери напуща учебно заведение, с цел да се хване на работа. Актьорът, който един ден ще разсмива целия свят с откачените си физиономии, е трябвало да бърше подове във фабрика за произвеждане на гуми.

Баща му няма доста, което да му даде, само че му предава любовта си към комедията и гения да разсмива хора. Джим Кери става стендъп комедиант и не се отхвърля от този път даже когато след първото му зрелище публиката го освирква. С времето шегите и представянето стават по-добри и Джим Кери стартира да притегля първите си почитатели.

Снимка: Getty Images

Малко по-късно отпътува за Лос Анджелис, където взе участие в някои филми и сериали, само че мъчно връзва двата края. Актьорът е споделял дори, че първото му жилище в града е бил един килер в жилището на негов прочут артист.

Когато артистът получава функции в трансформиралите се към този момент в класика комедии „ Ейс Вентура “, „ Маската “ и „ От малоумен по-глупав “ получава международна популярност и става един от най-търсените и високоплатени артисти в Холивуд.

В уеб страницата LadyZone.bg може да разберете по какъв начин Джим Кери съумява да се оправи сега на най-голямо обезсърчение и за какво оставя в ковчега на татко си чек за 10 милиона $:

Защо Джим Кери остави чек за 10 милиона $ в ковчега на татко си Известният комедиен артист през днешния ден навършва 58 години

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР