Днес токът за небитови потребители ще струва 625 лева за

...
Днес токът за небитови потребители ще струва 625 лева за
Коментари Харесай

Никола Филипов: Ако тези цени на тока се задържат за по-дълъг период, това ще е пагубно за цялата ни икономика

" Днес токът за небитови консуматори ще коства 625 лв. за мегаватчас. До май месец той струваше 104 лв....

Теглото на електрическата енергия в структурата на себестойността на крайните артикули варира сред другите индустриални браншове на стопанската система, само че без значение от това, в случай че тези цени се задържат за по-дълъг интервал от време това ще бъде пагубно за цялата ни стопанска система ", във Facebook.
 Рекордна цена на тока у нас. Бивш народен представител зове страната да вземе ограничения Рекордна цена на тока у нас. Бивш народен представител зове страната да вземе ограничения
Пореден връх в цената на тока е регистриран на Българската самостоятелна енергийна борса. На сегмент “Ден напред ” за доставк...

" На производителите ще им отнеме няколко месеца, с цел да предоговорят (ако въобще успеят) продажните си цени, с цел да трансферират увеличените оперативни разноски върху крайните клиенти. Това автоматизирано води до краткотрайно стесняване на маржовете на облага, а в по-енерийното интензивните браншове на стопанска система и до загуби.

Повишените индустриални разноски неизбежно ще дадат спомагателен подтик на инфлацията, ще ограничи вложенията, икономическия напредък и в последна сметка ще докара до растеж в безработицата. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР