Днес технологиите в автомобилостроенето са такива, че колите не издържат

...
Днес технологиите в автомобилостроенето са такива, че колите не издържат
Коментари Харесай

Продава се кола на 2.5 год. и 800 000 км

Днес технологиите в автомобилостроенето са такива, че колите не устоят без поправки и замяна на възли и елементи повече от три-четири години. Свръхнадеждни коли, като тези от 90-те години на предишния век към този момент няма или съвсем няма.



За последното изказване ни навежда една публикация, оповестена на платформата Tilbury Auto Sales, в която за обмен е разгласен пикап Ford, създаден в края на 2014 година. Всъщност, автомобилът е на 2.5 години и с пробег от... 791 374 километра!



Сътрудници от изданието The Drive, които първи се натъкнали на забавната публикация се свързали с автосалона, който е в Канада и попитали дали обявата е действителна. Първоначално служителят от автокъщата не повярвал, че продават кола с подобен пробег.



След инспекция обаче, той удостоверил информацията, като споделил, че пикапът се е карал всекидневно на доста дълги дистанции. За последното приказва обстоятелството, че американския пикап разполага и с в допълнение инсталиран контейнер в товарния отсек.



Иначе, въпросният пикап е Ford F-250 XLT Super Duty и разполага с 6.7-литров дизелов осмак, както и с шестстепенна автоматизирана скоростна кутия. За техническото положение на колата няма данни, само че е ясно, че тя е в придвижване. Цената е $19 000.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР