Днес така наречените каналджии обявиха война на българската държава и

...
Днес така наречените каналджии обявиха война на българската държава и
Коментари Харесай

Каналджиите обявиха война на държавата, ще отговорим с цялата си мощ

Днес по този начин наречените каналджии оповестиха война на българската страна и българската страна ще отговори с цялата си мощност на това предизвикателство. Това съобщи министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев, който дойде на мястото на случая в Бургас, при който починаха двама служители на реда след гонене на рейс с мигранти.

Ще създадем всички належащо да не се повтори този случай и да приключат тези дейности, които зачестиха, увери той. Охраната по границата ще бъде засилена, сподели министърът. Той заяви, че са арестувани лица и с тях се работи, като има подозрение за още едно лице, което се търси сега. Задържаните не са български жители.

За страдание загубихме две прелестни български момчета, най-искрени съболезнования на околните, съобщи още Иван Демерджиев. Пред публицисти той уточни, че се работи по информация, че има хора от системата на Министерство на вътрешните работи, които са в схемата за пропускане на хора през границата. Ще беседвам с околните на починалите служители на реда, на място се правят нужните процесуално–следствени дейности, това закононарушение ще бъде разкрито, сподели още министърът на вътрешните работи.

" Акцентирах на този проблем още при встъпването си в служба, подхванали сме доста дейности за неговото решение. Сега ще усилим интензитета и ще включим и Министерството на защитата ", уточни той.  

" Още по пътя насам сме набелязали и подхванали ограничения, които се отнасят както към транспортните средства, по този начин и за хората, които се занимават с тази активност, до хората, които не могат да удържат натиска или вземат участие по някакъв метод в пропускането на мигранти през границата. През идващите дни ще има извънредно интензивни ограничения във връзка с всеки един от тях ", съобщи министър Иван Демерджиев.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР