Днес така наречените каналджии“ обявиха война на българската държава и

...
Днес така наречените каналджии“ обявиха война на българската държава и
Коментари Харесай

Демерджиев: Каналджиите обявиха война на държавата и тя ще отговори с цялата си мощ

„ Днес по този начин наречените „ каналджии “ оповестиха война на българската страна и българската страна ще отговори - с цялата си мощност на това предизвикателство. Ще създадем всичко належащо, за не се повтаря този случай и да приключат. “

Това разгласи през днешния ден в Бургас служебният министър Иван Демерджиев след нещастието, погубила живота на двама служители на реда, починали при осъществяване на служебния си дълг-при гонка на патрули на полицията с рейс с подправени регистрационни номера, претрупан с 48 мигранти. Всички те сапреминали у нас незаконно границата с Турция.

В решаването на казуса със зачестилите случаи на бежанци ще включи и Министерството на защитата, разгласи МВР-министърът, който дойде през днешния ден на мястото на нещастието. „ Загубихме две прелестни български момчета. Съболезнования. Най-искрени “, сподели той.

Областният шеф на Бургас проф. Мария Нейкова дефинира случая, като закононарушение против националната сигурност. На мястото на случая екип на Дарик видя и шефа на ДАНС-Бургас.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР