Днес своят 42-ви рожден ден празнува обичаната родна актриса и

...
Днес своят 42-ви рожден ден празнува обичаната родна актриса и
Коментари Харесай

Edna силна жена, актриса и певица - честит рожден ден на Милица Гладнишка

Днес своят 42-ви рожден ден чества обичаната родна актриса и певица Милица Гладнишка. Родена през 1976 година в София, тя приключва НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов “ със компетентност Актьорско майсторство за куклен спектакъл. Освен това се занимава и с джаз пеене.

В последните години взе участие в комедийния сериал „ Етажна благосъстоятелност “, където прави запаметяваща се роля в облика на истеричната и властна брачна половинка на домоуправителя - Мими Драмбозова. След триумфа на сериала взе участие в редица телевизионни излъчвания като "Черешката на тортата ", "Като две капки вода ", "Господари на ефира " и други.

Бъдещата актриса има македонска жила по майчина линия. Интересът й към музиката не е инцидентен. Нейната майка е тромпетистка, а сестра й Емилия е виолистка в операта в Грац.

През 2003 година изкарва курсове по джаз пеене в Лондон, след това майсторски клас при Милчо Левиев. Признава в изявление, че като студентка е работила като преводач от британски и сервитьорка.

Гласът на Милица е прочут и от дублажа на десетки филми. Участник е в първия сезон на шоуто "Като две капки вода ", където се бори за огромната премия с Рафи. По-късно става част от журито на втория сезон на шоуто.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР