Днес своя 31-ви рожден ден празнува диагоналът на руския гранд

...
Днес своя 31-ви рожден ден празнува диагоналът на руския гранд
Коментари Харесай

В Зенит има двама играчи с име Максим Михайлов, на които дори рождените дни са на една и съща дата

Днес своя 31-ви рожден ден чества диагоналът на съветския гранд Зенит (Казан). Максим Михайлов. Своят рожден ден той ще изкара на волейболното игрище - денем подготовка, а вечерта среща реванш от 1/4-финалите на Шампионската лига против полския Трефъл (Гданск).

Като фен на този мач ще бъде другият Максим Михайлов – 20-годишният посрещач на младежкия тим Зенит-УОР. Не единствено, че той е носи едно и също име и фамилия със звездата на Зенит, само че той е роден на същата дата, както и олимпийският първенец от Лондон 2012 – 19 марта!

Когато селекционерите на казанския клуб през 2015 година схванаха, че в московската спортна школа “Ника” има преспективен 16-годишен посрещач Максим Михайлов, то те счетоха, че това е добър знак. В Казан младият състезател взе, несъмнено, №18. Младият Михайлов също има опит в националния тим на Русия - към този момент единствено в младежкия.

Ще забележим ли скоро и двамата волейболисти с имена Максим Михайлов дружно в състава на Зенит? До огромна степен това зависи от младия състезател - за в този момент той е отвън стартовата шестица на младежкия отбор. Треньорите му обаче означават, че момчето се старае доста и може да усъвършенства играта си. В последна сметка, по растеж той съвсем не отстъпва на огромния Максим Михайлов (201 см против 202 см).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР