Днес свиквам Съвета по сигурност към Министерски съвет. Мисля, оттук-нататък

...
Днес свиквам Съвета по сигурност към Министерски съвет. Мисля, оттук-нататък
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не бих казал, че в момента дрънчи на война

Днес привиквам Съвета по сигурност към Министерски съвет. Мисля, оттук-нататък това да е сериозният орган, който да взима решения, които се отнасят до сигурността на България. На днешната среща задачата е да се проучва напълно ситуацията и да дадем рекомендации към Министерски съвет за утрешното съвещание.

Това съобщи Кирил Петков тази заран.

Българската общност ще бъде напълно осведомена с нашата тактика, няма да има изненади и се веселя, че този развой става на база институции, а не на еднолични решения на някой си човек, добави той.

На съвета ще бъдат безусловно всички служби по сигурността. Ще чуем всички и дружно ще вземем решение и ще излезем с точна рекомендация към Министерски съвет и ще го представим и на Народно събрание. Ще бъде изцяло транспарантно, добави той.

Явно напрежението се подвига, само че не бих споделил, че сега дрънчи на война. Според мен има ескалация и ние ще бъдем градивен сътрудник и съдружник в НАТО и Европейски Съюз, само че да имаме ясната концепция, че решенията, които се взимат са основани напълно на българските служби за сигурност и Министерски съвет, уточни той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР