Днес световноизвестеният модел Синди Крауфорд, навърши 52 години. Тя е

...
Днес световноизвестеният модел Синди Крауфорд, навърши 52 години. Тя е
Коментари Харесай

Синди Крауфорд: една жена на 52, която няма от какво да се срамува

Днес световноизвестеният модел Синди Крауфорд, навърши 52 години.

Тя е известна, с изключение на със зашеметяващия си външен тип, впечатляващ даже и на 52-годишна възраст, с това, че не се срами и опасява да бъде напълно себе си. Да демонстрира себе си естествена, същинска, без диря от Фотошоп или грим по фотосите си.

Манекенката, която е майка на две деца, неведнъж до момента е обичала да предизвика стандартите, наложени от стилната промишлеността.

Leaving on a a jet plane...and second day hair is just as good! Thanks @JenAtkinHair!

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on Oct 4, 2017 at 8:03am PDT

Преди 5 години Синди снима фотосесия за априлския брой на мексиканското издание на списанието "Marie Claire ". Тогава дългокраката брюнетка театралничи по долни дрехи, а някои от фотосите не минават спомагателна компютърна обработка. Една от тях става обществено притежание при започване на 2015-а, само че високата 1,75 дама не се възпротивява, че фрагментът са се появили на бял свят.
 Въпросната фотография Синди (уж без Фотошоп, само че в действителност с употребен подобен за основаване на повече недостатъци по тялото ѝ, в сравнение с в действителност има) Marie Claire
Нейната цел е да покаже, че и манекенките имат дефекти, че звездите са естествени хора, като всички нас, с тела, които също имат недостатъци. Затова и на фотоса, който закупи международна известност, ясно проличава, че и тялото на Синди не е идеално - като всяко женско тяло в края на 40-те, белязано от годините - със стрии, целулит, петна и не толкоз стегната кожа.

Remembering #HerveLeger — whose dresses held you in in all the right places. Rip ❤️

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on Oct 6, 2017 at 9:39am PDT

Само че това по никакъв метод не трансформира обстоятелството, че женското тяло е красиво, без значение от възрастта, следите на времето и фигурата. Включително и нейното.

Reading up on some #EverdaydayChic. Congrats on the book launch, @MollyBSims!

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on Oct 18, 2017 at 8:45am PDT

Всъщност след това се оказа, че фотографията не е изцяло действителна - необработени фотоси от съответната фотосесия в действителност е имало, само че особено тази била с заздравен "негативен резултат " върху тялото на Синди - евентуално от Фотошоп (само че употребен не с разкрасителна, а със загрозяваща фунцкия), или от неприятно осветяване, или погрешен ъгъл на снимане. Факт е обаче, че Синди устоя героичен на този скандал и даже откри позитивен процес от него - тя показа, че е щастлива, че фрагментът е провокирал подобен медиен звук към изкривените страндарти за хубост.

An #Amla a day keeps the doctor away. Thank you @DrKanodia90210!

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on Oct 25, 2017 at 7:41am PDT

Смелостта на Синди заслужава възторженостти и тъй като тя е една от дребното дами в международната мода, които се осмеляват да театралничат без капка грим. И признаваме, наподобява необикновено.

World Series ready ⚾️

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on Oct 24, 2017 at 9:15am PDT

Моделът, собственик на една от най-сексапилните бенки на лицето, се афишира твърдо срещу изкривените послания на стилните и козметични марки. Тя не е съгласна с действителността, в която визията за хубост на мъжете и дамите е повредена, самочувствието и увереността на дамите се потъпква, а броят на девойките, страдащи от хранителни разстройства и депресивни положения внезапно се усилва.

#BTS On set today with @MeaningfulBeauty. @StewartShining approves!

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on Nov 10, 2017 at 4:38pm PST

Затова, измежду всичката тази суетност и небивалица, Синди е лъчът светлина и вяра в шоубизнеса. Откровена, почтена, пряма, същинска, стойностна... такава, каквато би трябвало да бъде всяка една жена.

That's a wrap. Happy Thanksgiving everyone!

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on Nov 23, 2017 at 8:23pm PST

Възхищаваме ѝ се и за хубостта, и за метода ѝ на мислене и споделяме с вас един от най-въздействащите ѝ цитати:

Loved being in Austin with @roomstogo for a few days! Saying goodbye with a little Texas #TBT
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР