Днес Световната банка одобри план за отпускане на 160 милиарда

...
Днес Световната банка одобри план за отпускане на 160 милиарда
Коментари Харесай

Световната банка със спешна помощ от 160 млрд. долара за 15 месеца

Днес Световната банка утвърди проект за разпределяне на 160 милиарда $ незабавна помощ в идващите 15 месеца, с цел да помогне на страните да се оправят с въздействието на световната пандемия от ковид, съобщи Агенция Франс Прес.

 
Съветът на основания във Вашингтон заемодател разгласи първия набор за бързо финансиране по отношение на рецесията, като първичните 1,9 милиарда $ ще бъдат предопределени за планове в 25 страни, а анти-кризисните дейности ще продължат в други 40 страни, се споделя в известие на банката.
  
" Работим за подсилване на способността на разрастващите се страни да реагират на пандемията COVID-19 и да съкратим времето за икономическото им и обществено възобновяване ", съобщи президентът на Световната банка Дейвид Малпас.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР