Днес светът се прощава с Нейно Величество Елизабет Втора за

...
Днес светът се прощава с Нейно Величество Елизабет Втора за
Коментари Харесай

Кръвта вода не става: Уилям и Хари отново са рамо до рамо по време на кралското погребение

Днес светът се прости с Нейно Величество Елизабет Втора за финален път. 

Най-дълго управлявалият английски монарх си отиде на 8 септември на 96-годишна възраст след 70 години на трона. Тук можете да си припомните ключови моменти от днешната траурна гала:

► 

► 

► 

► 

След като се, на днешната траурна гала още веднъж виждаме кралските братя дружно. 

Принцът на Уелс и херцогът на Съсекс вървяха един до друг  по време на процесията в Уестминстърското абатство. Вижте фотоси от събитието тук:
 Принц Уилям и Хари още веднъж дружно на погребението на кралицата  Принц Уилям и Хари още веднъж дружно на погребението на кралицата  Принц Уилям и Хари още веднъж дружно на погребението на кралицата  Принц Уилям и Хари още веднъж дружно на погребението на кралицата
До принц Хари виждаме братовчед им, сина на принцеса Ан – принц Питър Филипс, а от страната на наследника на трона стои неговият максимален син – принц Джордж.

На първи ред са крал Чарлз III, принцеса Ан, принц Едуард и принц Андрю.  

Според кралските специалисти този миг е изключително тежък и прочувствен за двамата братя, тъй като им припомня за погребението на тяхната майка – принцеса Даяна, по време на което им се постанова да изминат същия този път зад ковчега от Лондон до арката Уелингтън.
 Принц Джордж и принцеса Шарлот на погребението на кралица Елизабет  Принц Джордж и принцеса Шарлот на погребението на кралица Елизабет  Принц Джордж и принцеса Шарлот на погребението на кралица Елизабет  Принц Джордж и принцеса Шарлот на погребението на кралица Елизабет
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР