Днес суверенът стреля директно в сърцето и започна бавно, но

...
Днес суверенът стреля директно в сърцето и започна бавно, но
Коментари Харесай

Редколегията на Слави: Вече спокойно може да не се страхувате от ГЕРБ

Днес суверенът стреля непосредствено в сърцето и стартира постепенно, само че славно да трансформира. Това съобщи в изборното студио по 7/8 ТВ журналистът Станислав Балабанов, разяснявайки вота за идващия български парламент.
Според Тошко Йорданов политическият модел подобен, какъвто го познаваме, към този момент е приключил. Вече умерено може да не се страхувате от ГЕРБ. Не би трябвало да се страхувате, че ще ви уволнят. Справедливостта идва, носена на копието на българския народ, означи Иванов. Според Драгомир Петров след тези избори страхът у българина е доста по-нисък.
 Слави Трифонов: Имам признаци на COVID-19, върша проучвания Слави Трифонов: Имам признаци на COVID-19, върша проучвания
" За да не си задавате непотребни въпроси довечера: Имам признаци на коронавирус и си върша нужните проучвания. И защото персоналната отгово...
споделиха алегорично " Довиждане " на Валери Симеонов и Веселин Марешки, които по резултатите на социологическите организации от екзитполовете не влизат в Народното събрание. Сценаристът Филип Станев означи, че по най-бързият метод би трябвало да се промени изборното законодателство и всички решения, които народът е взел на референдум, би трябвало да се трансфорат в закон.
Ивайло Вълчев съобщи, че е добре, в случай че ще има нови избори, те да се случат при напълно разнообразни правила и друга система. Александър Вълчев на собствен ред посочи, че хората към този момент са по-зрели. Хората схващат, че непрекъснато ги лъжат, само че в този момент цялата тази работа, когато те видят, че едни се събират с други, ще схванат защо става въпрос, уточни още Вълчев.
По-рано, като преди този момент посочи, че има симпоми на COVID-19, прави нужните проучвания и се е самоизолирал. " Важно е това, което вие направихте през днешния ден. Ако сте си задавали въпроса по какъв начин наподобява суверенът, ето по този начин наподобява. Обикновено след изборите всички партии се афишират за спечелили. Днес спечелилите сте вие! Вие си поискахте властта и смяната е неизбежна ", написа във Фейсбук водачът на " ИТН ".
Още по тематиката четете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР