Днес сутринта от партия ГЕРБ изпратиха съобщение, в което посочват,

...
Днес сутринта от партия ГЕРБ изпратиха съобщение, в което посочват,
Коментари Харесай

Панайот Рейзи: Станало е грешка, не съм подавал оставка като кмет

Днес сутринта от партия ГЕРБ изпратиха известие, в което показват, че кметът на Созопол Панайот Рейзи подава оставка. Вчера профилираният углавен съд в профил краткотрайно от служба кмета на Созопол и основния счетоводител не общината Златка Мусева. Съдът се съгласи с доводите на прокуратурата, че в случай че са на поста, и двамата могат да попречат на следствието. От ГЕРБ през днешния ден обявиха още, че с изключение на от кметския пост, Рейзи подава оставка и като член на партията, като това свое решение той аргументирал с желанието си да не остават подозрения, че по някакъв метод може да бъде възпрепятствано следствието против него. Следобед обаче кметът Панайот Рейзи съобщи, че е станала неточност.
 
„ Подадох оставка като ръководител на ГЕРБ в Созопол. Станала е неточност. Нещо е объркал някой “. Така разяснява пред Дарик формалното известие на Политическа партия ГЕРБ от тази заран Рейзи.
 
Той разясни, че не е подавал оставка като кмет на общината, както по рано оповестиха от партията.
 
Потвърди, че напуща ГЕРБ, защото не желае да оставя подозрения, че по някакъв метод може да бъде възпрепятствано следствието, което тече против него.
 
Решението си актуалният кмет на Созопол оповестил пред премиера Бойко Борисов и на заместник-председателя на партията Димитър Николов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР