Днес СУ „Христо Ботев“ – Враца връчи дипломите на своите

...
Днес СУ „Христо Ботев“ – Враца връчи дипломите на своите
Коментари Харесай

Връчиха дипломите на зрелостниците от СУ Христо Ботев във Враца /снимки/

Днес СУ „ Христо Ботев “ – Враца връчи дипломите на своите зрелостници.
Деветдесет и шест възпитаници са придобилите право да получат тапия за приблизително обучение.
По предложение на класните ръководители и с решение на педагогическия съвет почeтен знак "Плакет " получават Михаил Орлинов Митев и Александра Калинова Ангелова, която е и първенец на випуска. Освен за отличните си достижения в процеса на образование, Михаил и Александра получават премията и за особени заслуги към развиването и одобряване престижа на учебното заведение.
Почетен знак "Значка " получава Джулия Веселинова Тодорова - за отличен триумф както от гимназиалния стадий на приблизително обучение /Отличен 6.00/, по този начин и от държавните зрелостни изпити /над 5.50/.
Почетни грамоти получават четиридесет и седем зрелостници, които се дипломират с отличен триумф. Училищното управление с горделивост оповестява, че огромна част от приключилите към този момент са признати в университети в България и в чужбина.
"Скъпи девойки и момчета, пожелаваме Ви да не спирате да учите и да се развивате, да предизвиквате себе си и да мечтаете! Прескочете границите и живейте живота си пълноценно! Поздравления и самоуверено напред! Ние, Вашите учители, имаме вяра във Вас и постоянно ще Ви поддържаме! ", споделиха от школото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР