Днес стигаме до момента, който очакваме вече две години -

...
Днес стигаме до момента, който очакваме вече две години -
Коментари Харесай

Керемедчиев: Очаквам да излязат доста пикантерии за помощта за Украйна

Днес стигаме досега, който чакаме към този момент две години - гласоподаване на кабинет. Така че да се надяваме триумф на това доста комплицирано държавно управление. Много мъчно ще им бъде сигурно не толкоз поради проблемите, а поради комплицираната структура и недоверието един към различен. Интересно е какъв брой време ще успее да просъществува този кабинет. 

Това разяснява пред Нова тв Евелина Славкова. 



Според мен двете партии първо ще се обединят преди да съумеят да се скарат, тъй като имат една обща цел - да отговорят на експанзията от страна на президента и служебното държавно управление, разяснява Милен Керемедчиев. 

Според ще излязат много пикантерии от някои от министерствата, щом се встъпи в служба. Според мен от министерството на защитата ще излят много забавни вести, които ще ни държат в идващите месеци. Очаквам да е нещо, обвързвано със служебното държавно управление, защото България и Унгария са единствените в НАТО, които афишират, че не поддържат Украйна, а ние сме единствената страна-членка на НАТО, която засекрети предоставяната на Украйна помощ. Отделно западните медии удостоверяват, че сме главен снабдител на муниции за Украйна, нещо, което се отхвърля от президента и слежубното държавно управление, разяснява той.



За да си отговорим на въпроса какъв брой дълъг ще е живота на постоянното държавно управление, би трябвало да си отговорим на това какво събира двете обединения дружно, коментира Петър Чолаков.

Тук имаме няколко съществени хипотези - Шенген, Плана за възобновяване, правосъдна промяна.Другата догадка е общия финансов интерес, тъй като има едни пари, които би трябвало да се усвоят от Европейски Съюз. Има три сюжета на това дали тези пари ще се усвояват в интерес на народа или с цел да се крадат. Единия е да се разгради обръча от компании на ГЕРБ. В първия случай това не е правилно. Ако пък е правилно, ще стане една игра на стражари и апаши по министерствата. Третия е да си разделят баницата, уточни той.

Другият прочит е, че те ще ръководят дружно, само че като настъпи момента на локалните избори, кошницата ще почне да се разплита и те ще почнат да приказват един против различен, тъй като на локалните избори ще са съперници, разяснява той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР