Днес стартира последният кръг от Националния офроуд шампионат, който ще

...
Днес стартира последният кръг от Националния офроуд шампионат, който ще
Коментари Харесай

Hyundai off-road racing team ще се бори за шампионската титла на България

Днес започва последният кръг от Националния офроуд шампионат, който ще се организира в Русе. Над 50 екипажа от България и Румъния се чака да започват оспорваната конкуренция. Претенденти за влиятелното първо място при джиповете са Цветомир Иванчев и Ивайло Николов от Hyundai off-road racing team. Те вземат участие с Hyundai Santa Fe T1 и имат огромни шансове да се окичат със златото в края на надпреварата и да станат национални първенци в офроуд дисциплината.
Състезателите ще мерят сили в три дни и ще би трябвало да изминат 500 км по неравните трасета. Теренът тук-там се чака да бъде удобен за развиването на по-високи скорости, като тези сектори ще бъдат решаващи за по-издръжливите и мощни машини. Екипажът Иванчев/Николов са създали специфични настройки по своя Hyundai Santa Fe T1 на скоростната кутия, с цел да бъдат по-бързи в тези прави. Благодарение на провежданите тренировки и издръжливостта на техния джип, тандемът разви оптималната скорост от 150 км/ч на предходно рали, като в този момент ще се опитат още веднъж да доближат същата експедитивност, с цел да извоюват следващата си безапелационна победа.

Днешният ден започва със 170-километров стадий, като битката сред джипове, бъгита, ATV-та ще стартира незабавно, тъй като ралито е решаващо за финалното нареждане в Националния офроуд шампионат. До това съревнование, Hyundai off-road racing team са втори в генералното класиране при джиповете и положителното им познаване на трасетата край Русе ще им бъде от изгода в борбата за лидерското място.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР