Днес стартира онлайн гласуването за финалистите в петото юбилейно издание

...
Днес стартира онлайн гласуването за финалистите в петото юбилейно издание
Коментари Харесай

Стартира онлайн гласуването за финалистите в петото издание на ПРОМЯНАТА

Днес започва онлайн гласуването за финалистите в петото юбилейно издание на ПРОМЯНАТА – най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира в партньорство с фондация Reach for Change България.

До 4 февруари в това число всеки може да се запознае с петимата обществени бизнесмени - финалисти в ПРОМЯНАТА и да избере кого да поддържа на www.nova.bg/promyanata. Тримата финалисти с най-вече гласове ще продължат в последния стадий на състезанието.

Петимата обществени бизнесмени, които се борят за успеха тази година са:

Крум и Симона Крумови от Издателство Керът - основават просветителни материали, свързани с ранното детско развиване, които подхранват любознанието на децата и демонстрират очарованието на света.
 Крум и Симона Крумови NOVA
Васил Спасов и Боян Симеонов от RockSchool – целят да основат приспособена стратегия за музикално обучение за деца и младежи с нарушено зрение посредством плана " Виждам посредством Музика ".-->
 Васил Спасов и Боян Симеонов NOVA
Екатерина Йосифова и Наталия Александрова от фондация „ За Храната “ - целят да основат цифров ресурсен център за деца, родители, учители и учебни заведения, който да дава помощни материали (видеа, влогове, рецепти) и на практика познания по тематиката хранене.
 Екатерина Йосифова и Наталия Александрова NOVA
Яна Генова и Искра Джанабетска от “Книговище “ - интернет платформа за възпитаници от 1. до 10. клас, която цели да увеличи читателската и функционалната просветеност измежду подрастващите чрез засилена геймификация и електронен читателски дневник.
 Яна Генова и Искра Джанабетска NOVA
Ивайло Бонев и Михайло Николич от учебен център „ Технократи “ - оферират практическа образователна стратегия за деца сред 7 и 16 години, която употребява новите технологии за проучване на дисциплини като математика, просвета и изкуства.
 Ивайло Бонев и Михайло Николич NOVA
Тези трима от тях, които съберат най-вече гласове, ще продължат на идващия стадий от състезанието – среща с Жури, което включва представители на Нова Броудкастинг Груп и фондация Reach for Change. Тримата претенденти ще показват плановете си и пред Детско жури. Големият победител в ПРОМЯНАТА 2018/2019 ще бъде определен през февруари от двете журита и ще получи безплатно финансиране в размер на 30 000 лева, а вторият и третият - по 15 000 лева

Допълнително и петимата финалисти стават част от Инкубатора на ПРОМЯНАТА за интервал сред една и пет години, в границите на които ще получат образования, съвещания от бизнес ментори, достъп до интернационалната мрежа от обществени бизнесмени на Reach for Change и медийна поддръжка, с помощта на Нова Броудкастинг Груп.
Петимата финалисти бяха определени измежду общо 134 плана, кандидатствали в петото издание на ПРОМЯНАТА. До този миг те минаха през 6 стадия на оценка и получиха утвърждение от чиновници на Нова Броудкастинг Груп и Reach for Change, както и от специалисти от обществения и бизнес бранш.
ПРОМЯНАТА е най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира за пета поредна година в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да усъвършенства трайно живота на децата в България, като открива стимулирани обществени бизнесмени и им оказва помощ да осъществят по резистентен метод концепциите си за по-доброто и несъмнено бъдеще на българските деца. От 2014 година до момента ПРОМЯНАТА оказа помощ на над 80 000 деца и младежи от цялата страна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР