Днес стартира новият спортен канал на Нова Броудкастинг Груп –

...
Днес стартира новият спортен канал на Нова Броудкастинг Груп –
Коментари Харесай

Новият спортен канал на Нова Броудкастинг Груп стартира днес

Днес започва новият състезателен канал на Нова Броудкастинг Груп –.

Той ще обогати програмата на първия заплатен премиум пакет на българския пазар DIEMA XTRA. DIEMA SPORT 3 ще предложи на спортните почитатели висококачествено наличие в HD качество с достъп до извънредни спортни събития.

Привържениците на футбола ще могат да проследят решаващите срещи от UEFA EURO 2020™ в новия състезателен канал от през днешния ден.

В DIEMA SPORT 3 ще бъдат програмирани едни от най-оспорваните и зрелищни футболни шампионати от Топ 5 на Европа – немската Бундеслига и френската Лига 1. Мачове от Втора Бундеслига също ще бъдат добавени, както и надпревари от Формула 1, мачове от НБА и дуели от българското състезание по волейбол.

Спортните канали и платформи на Нова Броудкастинг Груп оферират достъп на феновете и онлайн потребителите до едни от най-атрактивните шампионати.

Пакетът DIEMA XTRA включва извънредни спортни събития като българското футболно състезание, мачовете за Купата на България, британската Висша лига, Купата на Футболната Асоциация и Купата на Лигата на Англия, Формула 1, баскетболните срещи от НБА, испанската баскетболна лига, континенталната хокейна лига, зрелищни бокс шампионати и още доста завладяващи шампионати, обзорни и магазинни спортни излъчвания, токшоута и коментарни студиа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР