Днес стартира новият сезон във Втора лига. Миналата кампания не

...
Днес стартира новият сезон във Втора лига. Миналата кампания не
Коментари Харесай

Втора лига започва ударно

Днес започва новият сезон във Втора лига. Миналата акция не съумя да приключи и бе прекъсната прибързано поради пандемията от ковид. Сега борбите за влизане в елита още веднъж са на ход, като и тази акция се обрисува да е много вълнуваща и оспорвана.

Големият любимец се обрисува да бъде отборът на Пирин (Благоевград). " Орлетата " построиха много сериозен състав и не крият упоритостите си за завръщане в елита на България. Те ще открият новия сезон във втория ешелон с посещение на Хебър. Отборът от Пазарджик е различен от тимовете, който можем да сложим измежду кандидатите за влизане в efbet Лига. Така че още през днешния ден ще забележим чии искания са по-сериозни.

Днес е очакван и още един дуел от Втора лига. Той е сред Лудогорец 2 и Миньор (Перник). Разградчани ще употребяват и този сезон за обиграване на състава си посредством своя втори тим, до момента в който " Чуковете " се завърнаха измежду експертите и евентуално ще имат потребност да се ориентират в новата конюнктура. Въпреки това можем да чакаме Перник още веднъж да бъде горещо, както постоянно.

Тепърва ще забележим и кои други тимове ще покажат съществени упоритости за влизане в efbet Лига, само че на пръв взор можем да чакаме, че в битката за челните места ще бъдат Септември (София), Локомотив (София), Нефтохимик, Витоша (Бистрица), а няма да е изненада и някой от останалите тимове да се намеси съществено.

Втора лига, 1 кръг:

от 17:45 часа:

Хебър (Пазарджик) - Пирин (Благоевград)

от 19:00 часа:

Лудогорец 2 - Миньор (Перник)

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР