Днес стартира новият сезон в Ла Лига. Първенството ще открият

...
Днес стартира новият сезон в Ла Лига. Първенството ще открият
Коментари Харесай

Старт на Ла Лига и вечния спор между Барса и Реал

Днес започва новият сезон в Ла Лига. Първенството ще открият Алмерия и Райо Валекано, а по-късно на терена ще излязат Севиля и Валенсия. Очаква се следващата борба сред Барселона и Реал (Мадрид) за купата, до момента в който Атлетико (Мадрид) пък всекидневно ще дебне за техни неточности и ще се пробва да завоюва трофея от " засада ".

Шампионът Барселона още веднъж е любимец за купата макар скромната си селекция. Каталунците направиха удар с привличането на Илкай Гюндоган, който дойде като свободен сътрудник след приключването на контракта му с Манчестър Сити. Германецът имаше главен принос за требъла на " жителите " през предишния сезон.
 Антонио Рюдигер не се е сблъсквал с расизъм в Испания
Антонио Рюдигер не се е сблъсквал с расизъм в Испания

Защитникът поддържа съотборника си Винисиус

Клубът бе изоставен от ветераните Серхио Бускетс и Жорди Алба, Жерар Пике се отхвърли по средата на предишния сезон, а завръщането на Лионел Меси не се реализира. Ориол Ромеу бе притеглен за заместител на Бускетс. Иниго Мартинес пък укрепи отбраната. Каталунците по всяка възможност ще изгубят Усман Дембеле, само че все пак си остават с огромен капацитет в нахлуване.

Реал (Мадрид) реализира евентуално прехвърлянето на лятото с привличането на Джуд Белингам за повече от 100 милиона евро от Борусия (Дортмунд). 20-годишният британски национал сподели по време на подготовката, че няма да има проблем с акомодацията и бързо ще се трансформира във водеща фигура в отбора.

" Лос меренгес " обаче останаха без своя огромен водач - Карим Бензема, предпочел предизвикването на към този момент цялостната със звезди лига на Саудитска Арабия.

Новаците в Ла Лига Гранада, Лас Палмас и Алавес разумно са измежду претендентите за изпадане. Според предварителните прогнози те ще се борят с Алмерия, Райо Валекано и Кадис, само че изненади сигурно ще има някои от авансово считаните за аутсейдери ще създадат сполучлив сезон.
 Барселона и Ал Ахли оповестиха договорката за Франк Кесие
Барселона и Ал Ахли оповестиха договорката за Франк Кесие

На стойност 12,5 млн. евро
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР