Днес стартира нашият YouTube канал. предстоят много моменти на радост,

...
Днес стартира нашият YouTube канал. предстоят много моменти на радост,
Коментари Харесай

Джулиана Гани сподели страхотна новина

" Днес започва нашият YouTube канал. предстоят доста моменти на наслада, пътувания, по какъв начин да се справите с лудницата у дома по един занимателен метод и още нещо... Оставям ви линк в биото ", написа Джулиана Гани в Инстаграм.

А почитателите й незабавно се включиха с молба да бъде по-активна там и да споделя повече любопитни неща, свързани с развъждането на Кай, метода й на хранене и поддържането на съвършената й форма.
                             

Със сигурност Джулката ще споделя много персонални вести в новия си канал, поради обстоятелството, че фотографията към новината е на половинката й - Теодор, и техния наследник.

                             

Много от почитателите на плеймейтката разясняват, че бебето и татко му са като " две капки вода ".

Някои показаха любознание по отношение на честите пътувания на Теодор, който другояче работи като служител на реда. Джулката с възприятие за комизъм ги попита да не би да завиждат... И предложи другия път да ги вземат с тях!



На въпроса дали не счита, че заслужава по-висок стандарт на живот Гани дава отговор, че в действителност има всичко, от което се нуждае...



" Усмихвайте се враговете си, когато не ви върви и нямате шанс, на всичко, което ви дава животът ", посъветва Джулката своите фенове.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР