Днес стартира кампанията за подновяване на членските карти - „Аз

...
Днес стартира кампанията за подновяване на членските карти - „Аз
Коментари Харесай

Мъри даде пример, а Хубчев кога?

Днес започва акцията за възобновяване на членските карти - „ Аз съм Левски “. От „ сините “ показаха вяра броя на притежателите да се усили двойно – в този момент е към 20 000. Набраните средства ще отидат за погасяване на най-належащите заплащания, а те не са едно и две. Феновете на Левски избавиха клуба си преди година и половина, надали има подозрение, че ще го създадат и в този момент. От „ Герена “ дадоха обещание най-важното – бистрота. В лицето на новия изпълнителен шеф Иво Ивков и треньора Станимир Стоилов надали има последовател, който да има подозрение, че този път това заричане ще бъде спазено.

Самият Мъри даде персонален образец по какъв начин се оказва помощ на обичания тим – закупи си златна членска карта.

Стана ясно и какво е едно от най-належащите заплащания на „ сините “ – дългът към Национална агенция за приходите. Част от парите, постъпили от членски карти, ще се употребяват за изчистването му. Известно е, че има и друго доста значимо заплащане, което би трябвало да бъде направено в околните месеци – това към някогашния треньор на Левски Петър Хубчев и екипът му. Предполага се, че част от средствата, събрани от акцията „ Аз съм Левски “ ще отиват и по това направление. Преговорите там са сложни, признаха от „ Герена “. Столичани би трябвало да се издължат на наставника в период, с цел да не увисне лиценза на клуба за идващия сезон.

Стоилов през днешния ден образно сподели по какъв начин се оказва помощ на Левски. Излишно е да питаме дали Петър Хубчев, който е и някогашен футболист на Левски с над 120 мача, има такава. Отговорът е явен.

Бившият народен селекционер подписа с немския си паспорт, с цел да може да има гаранции, че ще си получи всичко дължимо по контракта. В последна сметка това и ще се случи. Компромис в името на клуба по този начин и не бе изработен. Поне до момента….

На конференция на 26 август 2020 година тогавашният изпълнителен шеф Павел Колев разгласи: "Няма по какъв начин Хубчев да е подписал контракт с Левски с различен паспорт, с изключение на с немския, тъй като той няма български паспорт ". Любопитни разкрития, въпреки и същият Павел Колев няколко месеца настойчиво да твърдеше, че Петър Хубчев няма да става треньор на Левски. Ако това фактически е по този начин и експертът няма роден паспорт незабавно изниква въпросът „ Защо реши да се откаже от българския си подобен? “ А също и за какво от Левски – в лицето на Колев, не е направено всичко допустимо, с цел да бъде предпазен клубът?

„ Левски е едно семейство, всеки би трябвало да помогне, с каквото може “, сподели през днешния ден Станимир Стоилов и самичък сподели по какъв начин се прави. Дали и някои от предшествениците му биха сторили същото….?!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР