Днес стартира 6-тото издание на турнира за Купата на корейския

...
Днес стартира 6-тото издание на турнира за Купата на корейския
Коментари Харесай

Турнирът за Купата на корейския посланик става междуконтинентален

Днес започва 6-тото издание на шампионата за Купата на корейския дипломат. Лично Н. Пр. Джънг Джингю откри конкуренцията. Министърът на спорта Красен Кралев, ректорът на НСА Пенчо Гешев, многократният международен първенец по таекуондо мастер Юн, Халил Летипов, проф. Костадинов, Борислав Кьосев, Мохамед Саир, Сакис Ционплаоглу - притежател на 9-ти дан и още доста другари на таекуондо от политиката, и бизнеса почетоха надпреварата, осведомят от БФТ.

Председателят на БФТ Слави Бинев благодари на всички присъстващи за оказаното внимание и разкри, че има концепция от идната година този шампионат да се трансформира в континентален, а заключителният край да бъде в София.

Н. Пр. Джънг Джингю, който за първи път е хазаин на този шампионат, бе впечатлен от съвършената организация и огромната численост участници. Той поздрави всички състезатели и сподели, че ще оказва помощ на таекуондо за развиването на този спорт в България.

 Снимка 390099
Източник:

Министърът на спорта Красен Кралев поздрави ръководителя на БФТ Слави Бинев с триумфите, които родното таекуондо реализира през тази година и за следващ път сподели, че този спорт е най-бързо развиващият се в България, допълват от федерацията.

В шестото издание на шампионата за Купата на корейския дипломат присъединяване взеха над 550 таекуондисти от няколко страни. За първи път с изключение на традицинните дисциплини Спаринг и Пумсе, имаше и Ханмаданг.

 Министър Кралев откри петия шампионат по таекуондо за купата на посланика на Република Корея
Министър Кралев откри петия шампионат по таекуондо за купата на посланика на Република Корея

Министърът изгледа и елиминациите в шампионата „ Сабята на Етрополски ”
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР