Днес Спаси София внесоха в ЦИК подписката за участие на

...
Днес Спаси София внесоха в ЦИК подписката за участие на
Коментари Харесай

Спаси София внесе подписите за участие в изборите, издига и общински съветници

Днес " Спаси София " внесоха в ЦИК подписката за присъединяване на локалните избори, оповестиха от екипа на Борис Бонев за кмет на града.

 © БГНЕС
" За една седмица събрахме над 7000 подписа. Благодарен съм на всеки един жител, който ни поддържа. Това е доказателство за извънредно необятна социална поддръжка на софиянци за кандидатурата ми за кмет ", съобщи Борис Бонев. Той добави, че е горделив, че е останал единственият самостоятелен претендент за кмет, до момента в който всички останали са били издигнати или подкрепени от партии. Той напомни, че преди две години от " Спаси София " още веднъж внасяха папки с подписи в Столичната община, когато деятелите предадоха подписката за въвеждане на нощен градски превоз. След тримесечна акция, те събраха рекордните 31 000 подписа и принудиха ръководството да вкара нощен градски превоз в София. По същият метод, след дългогодишни старания, аргументирани диспути и разбори, успяхме да променим десетки значими за града ни планове и сме уверени, че можем да дадем на София доста повече ”, съобщи Гергин Борисов, претендент за общински консултант на " Спаси София ".

Говорейки за досегашното ръководство, самостоятелният претендент за кмет Борис Бонев съобщи, че госпожа Фандъкова към този момент десета година повтаря един и същи клас. “Едни и същи неточности се повтарят до безспир - поправки на ремонтите, неприятни транспортни решения, липса на усъвършенствания в кварталите, непрозрачно хабене на парите на столичани. Управлението, на чело на което е госпожа Фандъкова, се пробва да избяга от отговорност за знаковите провали като Графа, Дондуков, Западен парк или Цариградско шосе. Този модел е привършен, и сподели какъв брой е кадърен ”, сподели Бонев.

Борис Бонев разкритикува и останалите претенденти за неналичието на стратегия, съответни задължения и решения на проблемите на София. Той посочи, че „ План за София “, програмата на " Спаси София ", съдържаща стотици съответни ограничения, е оповестена преди два месеца и е подложена на гражданско разискване.

Бонев приканва претендентите към съответен спор по решенията за София.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР