Днес Спаси София внесоха в ЦИК подписката за участие на

...
Днес Спаси София внесоха в ЦИК подписката за участие на
Коментари Харесай

Спаси София внесе подписи за участие в местните избори

Днес Спаси София внесоха в ЦИК подписката за присъединяване на локалните избори. " За една седмица събрахме над 7000 подписа. Благодарен съм на всеки един жител, който ни поддържа. Това е доказателство за извънредно необятна социална поддръжка на софиянци за кандидатурата ми за кмет. " - съобщи господин Борис Бонев. Той добави, че е горделив, че е останал единственият самостоятелен претендент за кмет, до момента в който всички останали са били издигнати или подкрепени от партии.

Той напомни, че преди две години от Спаси София още веднъж внасяха папки с подписи в Столичната община, когато деятелите предадоха подписката за въвеждане на нощен градски превоз. След тримесечна акция, те събраха рекордните 31 000 подписа и принудиха ръководството да вкара нощен градски превоз в София. По същият метод, след дългогодишни старания, аргументирани диспути и разбори, успяхме да променим десетки значими за града ни планове и сме уверени, че можем да дадем на София доста повече. " - съобщи Гергин Борисов, претендент за общински консултант на Спаси София.

Говорейки за досегашното ръководство, самостоятелният претендент за кмет Борис Бонев съобщи, че госпожа Фандъкова към този момент десета година повтаря един и същи клас. " Едни и същи неточности се повтарят до безспир - поправки на ремонтите, неприятни транспортни решения, липса на усъвършенствания в кварталите, непрозрачно хабене на парите на столичани. Управлението, на чело на което е госпожа Фандъкова, се пробва да избяга от отговорност за знаковите провали като Графа, Дондуков, Западен парк или Цариградско шосе. Този модел е привършен, и сподели какъв брой е кадърен. "

Борис Бонев разкритикува и останалите претенденти за неналичието на стратегия, съответни задължения и решения на проблемите на София. Той посочи, че „ План за София ", програмата на Спаси София, съдържаща стотици съответни ограничения, е оповестена преди два месеца и е подложена на гражданско разискване. " Чувам, че претендентите припознават или напряко присвояват основна част от ограниченията, които ние сме създали, което ме радва. Това са верните ограничения, които ще подобрят живота в София, само че аз се колебая, че хора които не са ги анализирали и премислили, могат въобще да ги осъществят. "

Бонев приканва претендентите към съответен спор по решенията за София. " Софиянци желаят да чуят конфликт на хрумвания, не монолози в някое приятелско студио, тъй че да преценяват кой е най-подходящият претендент. Нека не свеждаме акцията в дуел. Нужен е същински и прям диалог за бъдещето на общият ни дом и приканвам медиите, час по-скоро да го провеждат. " - сподели претендентът за кмет на гражданското съдружие и добави, че деятелите от Спаси София не престават да залагат на оптимистична акция, с ясни решения и задължения и директни контакти с жителите в кварталите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР