Днес соросоиди, протестъри и грантаджии ще се съберат, за да

...
Днес соросоиди, протестъри и грантаджии ще се съберат, за да
Коментари Харесай

Соросоидите и протестърите излизат да защитават подсъдимите си олигарси!

Днес соросоиди, протестъри и грантаджии ще се съберат, с цел да пазят подсъдимите си олигарси, които са застрашени от затвор по образеца на Миню Стайков, семействата Баневи и Арабаджиеви.

Оказва се, че тези които трупаха несметни благосъстояния по време на прехода на наш тил са мощно застрашени от претендента за основен прокурор Иван Гешев.

Оказва се, че същите не се вълнуват от решенията на съдии, които безпроблемно пускат убийци на независимост, понижават им присъдите и се подиграват с почернени родители.

Явно по този начин наречените борци за правораздаване точно по този начин го схващат с стартиране на независимост на убийци и крадци, измежду които са и олигарсите, които са извадили крадените пари и в този момент заплащат на оскотели люде да крещят против Иван Гешев, само че да си мълчат за Панов, Калпакчиев и други

Ех, Майко Българийо, дали най-сетне ще прогледне този народ, с цел да тръгне и самичък да санкционира олигарси като белгардския дезертьор, който ни окраде с има няма 4 милиарда, олигарси като разградския прокоп, който всекидневно краде от пенсионните фондове и капитали, основани от нашите майки и татковци, олигарси като фармацевтичния и газовия подсъдими босове, които ни унищожават посредством високите цени на медикаменти и газ.

Е, през днешния ден платените ондурджии на същите тези изедници ще излезнат да стачкуват и сякаш да се борят за правораздаване! Гешев им пречел! Да, но Гешев ги хваща, а съдиите на протестърите и соросоидите ги пускат? Що не стачкуват против тези, които ги пускат убийците и крадците? Нали сякаш се борят за правораздаване? Да, но правораздаване единствено за подсъдимите олигарси!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР