Днес сме свикнали да намираме лесно решение на всеки проблем.

...
Днес сме свикнали да намираме лесно решение на всеки проблем.
Коментари Харесай

Тези дарове от природата са като антибиотик, лекуват всички болежки

Днес сме привикнали да намираме елементарно решение на всеки проблем. В това число попада и лечението на разнообразни болести. При лека простуда прибягваме до антибиотик, при болки в тялото използваме същия способ, предава " Дарик ". Вижте кои са най-ефективните естествени средства за битка с постоянно срещаните болести:

Боб

Бобът е доста потребен и леснодостъпен естествен антибиотик .

Фибрите в него намаляват равнището на холестерола. Той също по този начин предотвратява повишението на кръвната захар след хранене.

Куркума и мед

Медът има изключителни лечебни свойства, в това число и антибиотични.

Смес от куркума и мед е един от най-хубавите естествени антибиотици, който е разполагаем на нашата планета. Тя има доста мощни и лечебни свойства. Не единствено убива бактериите и вирусите, само че тя подтиква имунната система.

И това е забавно: Това са 4-те най-мощни комбинации от храни, които ще ви предпазят от най-тежките заболявания - четете тази и още потребни вести на zdrave.to

Боровинки

Специалистите предлагат боровинките да бъдат употребявани в недопечен или в сушен тип.

Чесън

Човечеството употребява този зарзават от незапомнени времена за възстановяване на здравето. Дори в предишното чесънът е бил употребен за битка с чумата .

Кромид лук

Лукът има много сходни антибактериални свойства с чесъна. Той е цялостен с витамини, антиоксиданти, желязо, минерали, калий.

Ехинацея

Ехинацеята е естествен антибиотик, които е с потвърдени лечебни свойства от епохи.

Годжи бери

Годжи бери се употребява в китайската медицина към този момент повече от 2000 години. Хималайските монаси са се хранели с него, като накисвали плодовете в топла вода, след което ги употребявали за медитация за възстановяване на здравето.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР