Днес сме свидетели на деинституализация на държавата. Умнокрасивитетът“ днес се

...
Днес сме свидетели на деинституализация на държавата. Умнокрасивитетът“ днес се
Коментари Харесай

Карадайъ: Умнокрасивитетът днес се представя като заместител на държавните органи и институции

Днес сме очевидци на деинституализация на страната. „ Умнокрасивитетът “ през днешния ден се пробва да се показва като сурогат на държавните органи и институции.

Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ от парламентарната естрада, предадеБГНЕС.

" От медиите знаем по какъв начин за някои самонадеяни, самодостатъчни, самозабравили се, овластени извършители на конституцията на България, на законите на страната, извършители на цивилен и човешки права, няма държавни институции, няма държавни органи и те самите се вършат на рамбовци и нелегално арестуват опозиционни партийни функционери и се гаврят с хора в неравностойно състояние, а през днешния ден се пробват да узурпират цялата власт и да разрушат и службите за сигурност на страната и към този момент чуваме техните поръчки по какъв начин ще натикат в ъгъла и ще унищожават опозиционни партии и водачи ", добави Карадайъ.

" Това е пълзящ фашизъм за налагане на тирания на умнокрасивитета. Обръщам се към ГЕРБ - тази порочна женитба, която я виждаме последните няколко дни в случай че се случи освен това съмнение на обществото, ще сме очевидци навръх това, на което бяхме очевидци на 10 януари 1997 година - българските жители ще нахлуят тук в тази постройка ", акцентира той.

" Призоваваме всички национално виновни партии и национално виновни български жители с разсъдък и отговорност да защитим демокрацията, държавността и страната ", сподели още водачът на Движение за права и свободи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР