Днес сме се събрали, за да пожелаем успех на нашите

...
Днес сме се събрали, за да пожелаем успех на нашите
Коментари Харесай

Калоян Паргов: „Дошло е време разделно“

Днес сме се събрали, с цел да пожелаем триумф на нашите претенденти на 26 май с бюлетина номер 18. Как да разбираем този номер: първи с осем депутати,съгласни ли сте?, това сподели Председателят на градския съвет на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов по време на представянето на листата на „ Българска социалистическа партия за България " в София.

„ Това е срещата на кандидатдепутатската листа за Екологичен потенциал с нас софиянци.

Тук сме, с цел да дадем нашата сила и нашата вяра за триумф на претендентите ни ", посочи Паргов.



„ Ще изтъквам един огромен българин, акад. Антон Дончев: „ Дошло е време разделно " . Дошло е време всеки да дефинира през днешния ден дали е за правдивост в този момент или е за опазване на статуквото. Борбата няма да е нито лесна, няма да е нито лека и би трябвало да си го знаем занапред. Тук сме, с цел да изпратим претендентите ни за Екологичен потенциал в борба за доверието на българските жители ", сподели още Калоян Паргов.

Той се обърна към претендентите, когато отидат в Европарламента да не не помнят, че „ политиката която ще водят, би трябвало да е обвързвана с проблемите на българските жители, с неговите паники и цели. България е измежду страните с най-остро изразено обществено неравноправие, а това би трябвало да се промени час по-скоро.Нашата цел е създаване на обществена и обективна Европа, която слага в центъръ си потребностите ицелите на елементарния жител, една Европа, която пази демокрацията, която съзвава равни благоприятни условия, която осигуравя обществени благоприятни условия за своите жители и подсигурява устойчивото развиване.

Затова в Екологичен потенциал би трябвало да изпратим почтени българи и професионалсти, такива, кавито са нашите претенденти. Всичките 17 претенденти бяха показани със своите биографии.



От своя страна Председателят на ПЕС и претендент за евродепутат Сергей Станишев уточни, че социалистите би трябвало да са непримирими към протичащото се в България, което по думите му е под маската на стабилността в действителност е застой.

„ Няма кой различен с изключение на социалистите в Европа дружно с българските като част от нашето семейство да обърнем посоката на Европейски Съюз, да прекъснем това статукво, което не се харесва на прекалено много европейски жители ", съобщи той.

„ Какво е статуквото в Европейски Съюз? Същото като в България. Кой ръководи Европа - ЕНП дружно с консервативните националисти и с поддръжката на либералите. Кой ръководи в България? ", разяснява Станишев. По думите му има обща идея за смяна в Европа и България.

„ Тези дни имах опция да отговоря на Бойко Борисов, който плаши българите с Тройната коалиция и с Елена Йончева ", сподели още той. Станишев отбрани Елена Йончева и уточни, че е неуместно ръководещите да я нападат за корупция.



Водачът на листата на „ Българска социалистическа партия за България " Елена Йончева разяснява, че пред България има два пътя.

„ Или ще живеем в този властнически режим и престъпна система, или ще въстанем на 26 май ", сподели Йончева. Елена Йончева акцентира, че социалистите ще се преборят за младежката гаранция, детска гаранция, за просветителните стратегии „ Еразъм+ ".

" Ние ще се борим за това Европа да има мощна външна политика и защита, тъй като това е значимо. Важно е, тъй като сега гласът на Европа не се чува ", добави още Йончева.

По думите й гласът на Европа не е чут, вследствие на което потеглят бежански талази. Тя разгласи, че Българска социалистическа партия ще разсъни България и ще победи на тези избори. Според нея би трябвало да стартират съществени промени за победа в страната.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР